Marts 27., 2016


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:20
1 Kunga roka bija pār mani, un es tiku nests Kunga Garā un nonācu kādā ielejā, kas bija pilna kauliem. 2 Viņš mani vadāja ap tiem – redzi, ielejā to bija varen daudz un visi galīgi izkaltuši! 3 Viņš man sacīja: "Cilvēka dēls, vai šie kauli var atdzīvoties?" Es teicu: "Kungs Dievs, tu zini pats!" 4 Viņš man sacīja: "Pravieto šiem kauliem, saki tiem: jūs, izkaltušie kauli, klausieties Kunga vārdu! 5 Kungs Dievs šiem kauliem saka tā: redzi, es iedvesīšu jums garu, un jūs atdzīvosieties! 6 Es jums uzvilkšu dzīslas un apaudzēšu jūs ar miesu, es pārklāšu jūs ar ādu, un es jums došu garu, un jūs atdzīvosieties – tad jūs zināsiet, ka es esmu Kungs!"

7 Es pravietoju, kā man pavēlēts. Kad es pravietoju, sākās troksnis – redzi, kauli sakustējās un tuvojās viens otram, 8 un es paraudzījos, un redzi – tie pārklājās dzīslām un miesu un apvilkās ar ādu, bet gara tajos nebija! 9 Viņš man sacīja: "Pravieto garam! Pravieto, cilvēka dēls, un saki garam: tā saka Kungs Dievs: nāc, gars, no četriem vējiem un pūt pār nokautajiem, lai tie atdzīvojas!" 10   Un es pravietoju, kā man pavēlēts. Tad pār tiem nāca gars, tie kļuva dzīvi un nostājās uz kājām – varen liels pulks!

11 Viņš man sacīja: "Cilvēka dēls, šie kauli ir viss Israēla nams, kas saka: mūsu kauli ir izkaltuši, mūsu cerība zudusi, un mēs esam pagalam! 12 Tādēļ pravieto un saki tiem: tā saka Kungs Dievs: redzi, es atvēršu jūsu kapus, un es jūs, savus ļaudis, uzcelšu no kapiem un vedīšu uz Israēla zemi!

13 Tad jūs zināsiet, ka es esmu Kungs! Es atvēršu jūsu kapus un uzcelšu jūs, mani ļaudis, no kapiem. 14 Es jums došu savu Garu, un jūs atdzīvosieties, un es jums došu atelpu jūsu zemē! Tad jūs zināsiet, ka es esmu Kungs! Es to esmu teicis, un es to darīšu!" saka Kungs.

//Pravieša Ecēhiēla grāmatas 37. nodaļa, radio dievkalpojums

(6 teica | man šķiet, ir tā...)

Comments:


[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:27. Marts 2016 - 12:56
(Link)
kā teiktu pusaudzis - zombiju apokalipse.
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:27. Marts 2016 - 13:21
(Link)
zombiju apokalipse vulgaris
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:27. Marts 2016 - 13:23
(Link)
Un nekromantijas apraksts, fantasy literatūrā ļoti izplatīta veida
[User Picture]
From:[info]saccharomyces
Date:27. Marts 2016 - 17:37
(Link)
cocky much?..
"es to esmu teicis un es to darīšu", a ko darīt tiem kauliem, kas nafig negrib nekur celties un doties?
[User Picture]
From:[info]ctulhu
Date:27. Marts 2016 - 18:19
(Link)
Kāds negrib? Partija teica vajag - viss, tātad ies un celsies
[User Picture]
From:[info]savaadaisu
Date:29. Marts 2016 - 09:10
(Link)
Tas "kungs" ir ar mazvērtības kompleksiem un izteiktu lielummāniju vai varaskāri.
honeybee -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi


> Go to Top
Sviesta Ciba