homers ([info]homers) rakstīja,
@ 2008-10-06 23:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzikas apvienības "Zobi Club" biogrāfija.
Mazs fragments ieskatam: Kad skan šī mūzika, Tara zaudē spēkus un burtiski tiek iztukšota. Šo procesu mēdz saukt arī par «košanu» (sanskritā «paatuM»), norādot uz simbolisko cilvēka un Taras divcīņu. Ir ārkārtīgi svarīgi Taru pēc tam nenodot, bet vienkārši atstāt kādā maisiņā blakus atkritumu tvertnēm. Šīs vietas regulāri pārbauda īpaši priviliģētie Zobi ordeņa mūki, kurus sauc par «BhikShukaH». Viņi pilnībā pārvalda seno tukšās Taras neitralizēšanas mākslu.




«Zobi Club» ir muzikāls projekts. Daudzi varētu teikt, ka projekta nosaukums vedina domāt par tā saistību ar slepeno zināšanu glabātāju ordeni, kam angliski ir tāds pats nosaukums. Tā nav nejaušība.

Ordenis, kura nosaukums sanskritā skan «Zobi LaguDa», ir izveidots apmēram 3000. g. p. m. ē. Zobi upes ielejā Nepālā. Kopš tā laika Himalaju kalni ir kļuvuši augstāki par pusotru tūkstoti metru, un izzudušās Zobi upes vietā plešas augstkalnu ledājs. Tikai retais zina, ka ledāja dzīlēs joprojām ir saglabājies Zobi LaguDa templis, kuram iespējams piekļūt pa mākslīgi izveidotu alu. Šo alu virzienā no tempļa uz ārpasauli pagājušā gadsimta vidū izraka ordeņa mūki, kas templī meditācijā bija pavadījuši 5000 gadus. Pateicoties viņiem, Zobi mācība ir nokļuvusi līdz mums.

Mūki un viņu skolnieki pamazām gatavo cilvēci brīdim, kad globālās sasilšanas dēļ Zobi ledājs izkusīs, un no tempļa pazemes velvēm, kuras sadragājis ledāja smagums, brīvībā izlauzīsies dievišķā lauvene Tara (sanskritā «šķērsojošā», «pāri ejošā»). Pēc tūkstošiem gadu nebrīvē Taras izsalkums un niknums būs neaprakstāmi. Viņa vēlēsies atriebties par nodevību, kurai ciniski un atkārtoti tikusi miljoniem reižu pakļauta īpaši šim nolūkam izveidotajos Taras Nodošanas punktos. Fakts, ka pēdējā laikā, mēģinot labot situāciju, Zobi mūki ir panākuši vairuma punktu slēgšanu, var mīkstināt situāciju, taču ar to vien var nepietikt.

Leģenda vēsta, ka Tara, būdama multidimensionāla būtne, sadalīsies bezgalīgi daudzos savas būtības aspektos un iekaros visu pasauli. Pastāv tikai viens veids, kā apturēt Taru, un tā ir mūzika, kas sacerēta saskaņā ar Zobi svētās grāmatas LaguDas kanoniem. Šādu nosaukumu grāmata ieguvusi savas formas dēļ: tā ir rakstīta uz ziloņādas pergamenta, kas uztīts uz sarkankoka nūjas (sanskritā «nūja» jeb «runga» ir «LaguDa», angliski «club»).

Kad skan šī mūzika, Tara zaudē spēkus un burtiski tiek iztukšota. Šo procesu mēdz saukt arī par «košanu» (sanskritā «paatuM»), norādot uz simbolisko cilvēka un Taras divcīņu. Ir ārkārtīgi svarīgi Taru pēc tam nenodot, bet vienkārši atstāt kādā maisiņā blakus atkritumu tvertnēm. Šīs vietas regulāri pārbauda īpaši priviliģētie Zobi ordeņa mūki, kurus sauc par «BhikShukaH». Viņi pilnībā pārvalda seno tukšās Taras neitralizēšanas mākslu.

Līdz šim Zobi LaguDa mācība tika izplatīta tikai slepenā ordeņa biedru vidū. Man, Pēterim Pūrītim, Zobi ordeņa mūkam kopš 11 gadu vecuma, ir uzticēts kļūt par pirmo, kas par draudošajām briesmām un iespēju tās novērst pastāsta visiem.

Ja katrs no mums paveiks savu daļu darba — es rakstīšu «Zobi Club» mūziku, visi pārējie to klausīsies, tukšojot Taru, bet BhikShukaH parūpēsies par iztukšoto Taru — cilvēcei vēl ir cerība.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?