holandiete ([info]holandiete) rakstīja,
@ 2005-11-16 21:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:roxete

they fit to me, and i do fit to them
* vidusskolaa mees biezhji vairaak aaleejaamies nekaa dariijaam to, kas jaadara - pa kluso piipejaam klases buudzenii uz skolas jumta, dzeeraam peec klasesvakariem, vairaak domaajaam kaa nospikot nekaa iemaaciities, tracinaajaam Aiviiti un patstaaviigi njirgaajaamies par skolotaajiem. Raktiiju vinjiem domraktus un padevu info literatuuraa alvim. Katru strapbriidi pirkaam austinjas un ik pa laijkam skreejaam uz ceptuvi [peec siltaam magonju maijziiteem :) Veel gruustiijaamies sporta gjeerbtuvee katru gadu pirms ziemssveetkiem kashjeejaamies sakaraa ar masku balles uznaacieniem. Seedeejam ar alvi kopaa peectsundaas pie Lungjes laij matemaatikas videejo no 3.0 paceltu uz 4.0. Gaajaam uz privaatsundaam un pa leilajaam kaapneem bizojaam uz autobusu.

* toreijz bija tikaj H&M, luptas un jaunas brilles, somas utt:) toreizj eliina atklaaja ka berliines makdonaldaa ir superiigas toletes un mees ar ievu rijaam big makus katru dienu. Gaajaam katraa veijkala vairaakas reizjes, no riita liidz vakaram pavadiijaam uzlaijkoshanas kabiinees. skreejaam tarzaanam pirkt cjiibinjas. metro tunelii paarsi berliinieshjiem dizdraa latvieshju valodaa ietijcaam izbaazt galvu pa atveerto metro logu valjaa, jo tad riigu redzees un ik pa laijkam izskreejaam no viena metro laij iekaaptu citaa :)

* iisteniibaa man bostona nelikaas nekas iipash, laijkam nujorka bija taa pamatiigi acis aizmaaleejusi. nu, jaa smukas maajas, lielas maajas, harvarda k-ga piemineklis un nebeijdzams karstums. iiganijs melnaadaijnaisj onkuls blakus hosteljistabaa, kursh bija pamatiigi iigsn par muusu jautro garastaavokli un briidinaaja musm izmest no hostelja par aardiishanos un alkohola lietoshanu paaris reijzes izmantojot fuck vaarda skaniigumu :)veel taas foto jociigajaas pozaas un kaarteejaa makdonalda burviba. iireets chevrolets un camp emerson dzeki

* iisteniibaa man liekas, ka mana vecmamma ir fantastsiskaakaa pasaulee. ja godiigi - vinja ir vieniigaa ar kuru es juutu kaut kaadu savu saderiibu ar gjimeni. vinaj vienmeer cepj siltus piiraadzinjus un pat tagad organizee vieteejaas Slates pensionaaru balles, uz dzimshanas dienu vinaj pasuuta samta kleijtas un augstpapeezhju kurpes un veel vinja miil musm visus - savus 16 mazbeernus un 2 mazmazbeernus. vieteejaa aktiiviste un mana.


PAR TO MAN LIEK DOMAAT MANI GREDZENI
pirmo reijzi esmu taa piekjeerusies lietaam
nepajokam



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?