hmm_ ([info]hmm_) rakstīja,
@ 2006-02-06 00:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
paranoja
muusdienu sabiedriiba laikam jau, heh.. nezinu, kaa to sauc, bet par cilveeka briiviibu noteikti nee:

atliek tikai kaadam ikdieniskjaa "labriit" vietaa
pateikt, piemeeram, "piedraazt tevi",

raadiitaajpirksta vietaa paraadiit videejo,

kaut vai runaat skalji tur, kur citi to nedara,

un tevi jau uzskatiis par diezgan nenormaalu... it kaa visi ejam pa pareizo celju, tikai beigaas izraadaas, ka taa taada shaura tacinja vien ir.. viens mazs solis pa labi vai pa kreisi, un tu jau esi nogaajis no taas.. un neiederies vairs nekur.. starp sapraatu un aarpraatu, kaa mees to saucam, robezja ir diezgan nosaciita... visu augstaak mineeto izdariit ir tikpat viegli kaa dazjreiz ir nodungot pie sevis savu miiljaako melodiju..

P.S. ...un peekshnji tu attopies, ka dungo sho pashu burviigo melodiju nedaudz skaljaak kaa parasti kaadaa 1dienas matemaatikas stundaa, 2dienas teaatra apmekleejumaa vai 6dien, ejot bazniicaa, un pamani paareejo sejas, kas skataas uz tevi kaa.. nojuugushos.. :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]feidy
2006-02-07 12:14 (saite)
oho jaa... tas man nedaudz atgaadinaaja mani.. tomeer man "dungojot shaadu dzesminju mazliet skaljaak kaa vajag" nerodas taadas domas... es vnk nepieveershu apkaarteejiem uzmaniibu(shajaa vietaa man saak palikt kaunc;$) nju vo... taa i vieglaak dziivot.. jo kad aizdomaajas tad vnk saac pats par sevi domaat kaa par jukosho O_o

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?