hmm_ ([info]hmm_) rakstīja,
@ 2005-12-18 02:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
--==IEVADS==--

hmm.. nu ko... veel viena nedeeljas nogale taa kaa pagaajusi.. vispaar veel jau nav, jo vesela diena priekshaa, ebt nu.. shodien 7diena, kad aizieshu guleet, tad droshvien pusi dienas noguleeshu un otru vnk nositiishu maajaas, staigaadams no viena dziivoklja gala uz otru un iestaastiidams sev, ka daru kaut ko noderiigu.. varbuut arii padariishu:)

--==5-DIENA==--

5dienas pasaakums manaa pirtii bija jauks.. hehe.. viss skaisti, jauki utt.. nez cik cilveeki dabuuja to, ko veelas? aptuveni 4, un arii 2 no tiem droshvien veeleejaas veel vairaak ;) par mani - pamatiigs besis peec darba nedeeljas.. ghh.. nu ko.. nav iisti vietaa, bet skjiet, ka atlieku uz veelaaku laiku visu, ko vien var atlikt. nu jaa, bet pasaakums iisteniibaa bija labs un diezgan izdevies :)

--=SHODIENA=--

shodien dabuuju ar savu skanju tehniku (:DD) nodroshinaat 1 kora koncertu, un vispaar viss izdevaas tieshi taa, kaa tam bija jaaizdodas. laikam pamats justies viscaur krutam.

peec tam pusmuuzja cilveeku un pensionaaru balle.. saucaas - vsš ziemassveetku balle olimpiskajaa centraa.. peedeejaa briidii klasesbiedrene uzaicinaaja, un vinja arii bija vieniigais cilveeks, ko tur starp ~ 500-1000 padziivojushiem cilveekiem taa kaartiigi pazinu. wii. bija forshi, jautri un patiikami, un kruti vienalga. mjaa, vispaar bez visa taa - arii bezmaksas eedieni un alkohols, un daudz piedzeerushies cilveeki. grupa credo un dazjaadas bezmaksas (jeej!) atrakcijas. vienaa laimeeju kruuzi, kuru, protams, uzdaavinaaju klasesbiedrenei. vispaar vinjas krustmaate piedzeerusies uzaicinaaja mani uz deju un taas laikaa reizes 5 atkaartoja kaut ko, kas izklausiijaas peec aptuveni - 'shaadi ir labaak'. tas laikam bija par dejoshanas veidu un muuziku, kas droshvien vinjai likaas manai gaumei neatbilstosha (daljeeji piekriitu), lai gan vispaar fraaze viscaur divdomiiga, njemot veeraa, ka pirms tam visu vakaru dejoju tikai ar augstaak mineeto klasesbiedreni :) nu.. ar vienu deju pietika, lai neveeleetos naakosho. visaadi citaadi - tik daudz piedzeerushos cilveekus vienaa vietaa nebiju redzeejis. varbuut uz pashaam beigaam biju viens no vinjiem (iereibushajiem, teiksim.. ne jau taadiem, kas piedzeerushies.. pasarg die's;), bet katraa zinjaa - tad tikai uz pashaam beigaam. vispaar tagad esmu maajaas un taisos iet guleet. vakara nosleegumaa lieliska veestule draugos, kas garastaavokli veel nedaudz uzlaboja:)

--=NOBEIGUMS=--

nu tas taa... vienkaarshi taapeec, ka gribeejaas kaut ko parakstiit.. nez, vai naakoshaa reize, kad sheit, cibaa raxtiishu, buus seviskji driiz :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dh
2005-12-18 08:15 (saite)
vareji jau vismaz pazinjot ka kkur aizbrauksi hihi :) nee ir ok :D izklausaas aizraujosh partijs un 5diena vnk :O hehe :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?