hmm_ ([info]hmm_) rakstīja,
@ 2004-09-09 22:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vai medaļas un slava palīdz sasniegt jaunas virsotnes? - tik daudz vispārinājumu tajā virsrakstā, ka nelabi metas. Jau pusstundu rakstu eseju ar tādu virsrakstu un neesmu ticis tālāk par 2 rindkopām. Gribētos zināt, cikos es aiziešu gulēt. Un vispār kādas ir jūsu domas tās esejas virsraksta sakarā? Vai tiešām medaļas un slava palīdz sasniegt jaunas virsotnes?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]skyhell
2004-09-09 23:04 (saite)
ir cilveeki, kas sasniedz to medalju un liekas, ka ir BAIGIE staari, liidz ar to vinjiem neko vairaak nevajag, bet ja cilveeks ir ar sakariigu domaashanu, tad medaljas un slava tikai paliidz raapties arvien augstaak, jo vinji negrib nolaisties tur, kur bijushi.. nokrist atpakalj ir psihologjiski gruutaak, nekaa uzraapties tur augshaa un tur arii palikt, taadeelj daudzi kriit nebuutiibaa..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hmm_
2004-09-10 00:14 (saite)
paldies

tagad tikai jautaajums...vai daudziem sportistiem ir sakariiga domaashana. visu laiku atceros vienu bijusho klasesbiedru - sportistu, kursh, laimiigi pabeidzis pamatskolu, tagad kliist apkaart un dara velnsvinjzinko... seviskji gudrs nebija.

uuuun latieshu nacionaalais varonis skjeepmeteejs kursh dabuuja 2.vietu olimpiskajaas speelees, pirms kaada gada nozadzis savam draugam kretdiitkarti un iznjeemis nedaudz naudinju. tikai to noklusinaaja... un tos mees saucam par latvijas varonjiem :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?