hirins ([info]hirins) rakstīja,
@ 2006-08-23 22:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:vai nav pofig
Mūzika:dm - enjoy the silence

pardomas
sestdiena.. kliistu viens pa riigu.. besii, viss besii.. nolemju iet uz kino - romantiski vienam paskatiities kustiigas bildes, manupraat, ir ok.. pirmais tuvaakais seanss - filma click! ar izaicinosho adamu..
filmaa liidz kaut kaadam mirklim smejos, jo ir smiekliigi, ne tikai tamdeelj, ka situaacijas taadas, bet joki taadi balanseejoshi, un tik veiksmiigi, ka nav variantu - jaasmejas, dalja zaalee seedosho tiinju spiedz skaljaak par sievieteem dzemdiibaas.. nu luuk, un tad, un tad rezhisors veiksmiigi iesleedz kaut kaadu papildus fiichu filmai - zaalee klusums, tiinji aizveras, hirins skatoties nodomaa - nu kamdeelj taa, nu kamdeelj tu suka galvenais varoni taa izdariiji, tad.. tad saak raustiities luupa, tad, tad hirins saak analizeet savu dziivi, tad.. tad fakin asaras spraagst, un nav iespeejams valdiities (a domaa tach, es tak esmu vecis, kaa es taa raudaashu filmaa, kuraa speelee adams), paskatos pa labi - vecis raud, pa kreisi arii raud, pie tam tie kas raud skataas rinkjii vai vinji ir vieniigie, kuriem asaras spraagst....
peec filmas - peec taas es zvaniiju senchiem, zvaniiju maasai, ceriibaa, ka satikshu, ceriibaa, ka buushu kopaa ar vinjiem..
un taa.. veel 4 reizes gaaju skatiities click.. ieshu veel (ja vairaakas reizes skataas vienu filmu, tad laikam tas noziimee, ka taa kljuust par kulta?)



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]agressor
2006-08-23 23:20 (saite)
nu ja jāraud, tad jāraud, neko nepadarīsi. vai tad bez filmas nevar piezvanīt senčiem, māsai vai labākajam draugam g99? :))

(Atbildēt uz šo)


[info]zdv
2006-08-24 13:25 (saite)
Kā Tu domā, vai man uz to filmu ir vērts iet? :P

P.S. Par web pag toreiz Stokmann, we are getting at it, kamēr nav safilmētas visas intervijas nav jēgas kavēt Tavu un savu laiku, tātad relatīvi oktobrī zvanīšu. :)

(Atbildēt uz šo)


[info]hirins
2006-08-24 19:22 (saite)
mani daargie intelektuaalji (zdv un agressor)... nu nav tas tarkovskis, nu nav tas mihalkovs, nu nav tas transpotting, nu nav tas chaplins, nu nav tas janis steichs, nu nav tas eizenshteins.. un dramaturgjiskais materiaals arii nav balstiits uz chehovisko smalkumu, kur konflikts ir kaut kur gaisaa, vai gogolisko fantasmagoriju, kur realitaate mijas ar materializeejushos viiziju.
taa ir holivudas filma - pat kaut kur shabloniska, ar izteiksmiigiem tuvplaaniem, labi buuveetu staastu un jokiem.. bet taa ir uzrunaajosha. pofig visu analiizi, man liekas, ka reizeem vajg vienkaarshi ljauties kaut kaadaam sajuutu fiichaam, un tad buus kedaa:)))

P.S. zdv - tad octobrii:)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zdv
2006-08-25 11:59 (saite)
Perunāji!

P.S. Tad oktobrī. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?