hidroxo ([info]hidroxo) rakstīja,
@ 2014-12-06 21:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Yēēēēy, Salaspils pasts atkal atsācis darbu sestdienās. Tas nozīmē, ka jautājums, pie kā un uz kuru adresi pasūtīt savu ziemassvētku grāmatiņu ir pazudis. Tas nozīmē, ka mana Auri drīz būs pie manis, varēšu satīt to dāvanu papīrā un izlikties ka esmu Džeruša no Garkājtētiņa. Zinu dīvains paradums, bet iegājies jau labu laiku, jo mamma parasti nespēj neko labāku izdomāt, kā dāvināt naudu, jau entos gadus. Bet visu var vienmēr pārvērst plusā, un saprast jau viņu var, jo izdomāt ko dāvināt citiem ir brīžiem tik ļoti grūti, lai arī mēģinu paskaidrot, ka šis variants man tā pat ļoti nepatīk un vairāk priecātos kaut vai par zeķēm. Still, jāatzīst, ka pagājušogad nosmējos par viņas reakciju, kad patēvs pats tā izdarīja attiecībā uz viņu un ir šobrīd maza cerība, ka varbūt šogad iztiktu bez tās tradīcijas. Bet grāmata paliks, kurš gan labāk var izvēlēties sev ideālo dāvanu kā tu pats? :)
Ah, kopumā šķiet, ka nevajadzētu takš būt problēmas izdomāt kaut ko 7 gadīgajam, bet šobrīd rotaļlietu veikalos nekas neuzrunā. Un skatoties uz cenām varētu padomāt, ka tos lego kāds ar zelta putekļiem apbārstījis. Pietam, to viņam tāpat ir kastēm. Ar mašīnām (arī ar lellēm) viņš tā īsti nespēlējas. Un gribu kaut ko kas viņam tiešām patiktu, lai varu būt labā māsa savās retajās parādīšanās reizēs, kuras tiešām ir par retu un liek man justies brīžiem kā tantei nevis māsai. Bet nekas "īpašs" neķeras acīs un mani sāk mākt panika, ka tā arī neko jēdzīgu neizdomāšu līdz trešdienai, un vēl jau ir Ziemassvētki, kad vispār varēšu jūgties nost, jo ar otru brāli parasti ir vēl sarežģītāk ko izdomāt. Viena doma, ja mamma to atļautu, būtu aizvest viņu uz cirku, dievināju pati to kad biju maza un pēdējos gadus tik ļoti ilgojos turp atkal aiziet līdz beidzot izdarīju to Ungārijā. Bija tiešām skaisti, taču tagad pēc vakardienas sāku domāt, ka ir jau arī bērni kam tas nemaz nepatīkot. Nav ne jausmas vai viņam patiktu, bet var jau vienreiz izmēģināt, tas arī dotu iespēju vairāk laika pavadīt ar viņu.
Bet kopumā mani pat iepriecina doma par ziemassvētkiem un to, ka pavisam drīz arī dienas paliks garākas. Nepatīkami skatīties kā jau 5 ir melna nakts.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?