Statistika

« previous entry | next entry »
Wed 04.10.23 | 00:36
"Diez vai cilvēki ar alkohola problēmām ar izcilību pabeidz bakalauru, un Latvijas Universitātē ar izcilību iegūst maģistra grādu, un ar vidējo atzīmi 9,3 pabeidz doktorantūru. Gribētu teikt, ka lai to sasniegtu, ir jābūt ļoti augstai pašmotivācijai un atbildības sajūtai pret darba pienākumiem, jābūt ļoti augstām darba spējām un vēl savienot ar bērnu audzināšanu. Tas nozīmē, ka jābūt lielai pašdisciplīnai. Teiktu, ka tādas īpašības noteikti nepiemīt cilvēkiem, kuriem ir alkohola problēmas, vai, kā cietušā aizstāvis min, ir degradēti," tiesai pauda Rukers.

"Es esmu mednieks un man ir ieroču atļauja. Lai kļūtu par mednieku un dabūtu ieroču atļauju, ir regulāri nepieciešams iziet narkologa un psihologa pārbaudes. Pavisam nesen to vēlreiz kārtoju, ja nemaldos, pagājušajā gadā. Tur nekas tamlīdzīgs netika konstatēts," sacīja vīrietis.

[..]

"Vēlos uzsvērt, ka esmu gan kristīgs cilvēks. Esmu apmeklējis meditācijas un kontemplācijas kursus pie Jura Rubeņa. Pērn izgāju Latvijā vienīgo unikālo vīriešu iniciācijas piecu dienu programmu, ko vadīja pasaulē zināmais garīgais psihologs Ričards Rors," tiesas sastāvam pauda Rukers. Viņš uzsvēra, ka viņa iekšējais nosodījums ir neizmērams, jo tas ir pretrunā ar viņa pārliecību.


https://www.delfi.lv/161/criminal/55993222/par-tragiskas-avarijas-izraisisanu-bijusajam-swh-radosajam-direktoram-piespriez-septinus-gadus-cietuma

Comments {2}

  • extranjero

    [info]extranjero Link

    Šis ir labs piemērs, ka alkohols visu sabojā un pat tik izcilu cilvēku padara par ļoti bīstamu un noved pie traģēdijām, kuras vairs nevar labot.

    Reply | Thread