***

« previous entry | next entry »
Thu 13.08.15 | 23:45
woahhaaa; pa pulverēdienu līniju ienācās cita alternatīva - ambronite. Atšķirībā no soylentīgajiem pulveriem šie reklamējās kā real food, jo samaluši tur nātres, spinātus, riekstus un visādas oges 'ziemeļu svaiguma' mērcē (jo ir no Somijas). Līdz ar to šie ir daudz dārgāki (ap 10 eur par vienu maltīti!!), bet šie nemaz neiesaka tikai pārtikt no pulverīšiem. Tātad šis būtu 10 eiro lenčs.
Tīrā veidā tas garšo tieši tā -- woahhaaa. čehu-mana pulveris ar savu bezgaršību ir daudz dzeramāks, kamēr šis ir f-in skābs un zaļš. Pie skābuma laikam vainīgi smiltsērkšķi, un lai gan saka, ka tie ir veselīgi, garšīgi tie nav. Piejaucot medu klāt, var kaut kā izdzert. Tīrā veidā to dzert ir īsta drosme. Toties ir sajūta, ka ēd/dzer real food, nevis kaut kādu masu un tad spekulē hmmm... kas tas ir, kas esmu es. Pamēģināšu ar kaut ko piejaukt un tad skatīšos, vai ir vērts pasūtīt vēl (svētku reizēm, jo kā nekā 10 eiro par reizi). Pagaidām man tas otrs čehu pulveris pat sāk bezmaz vai garšot. Triks varētu būt tajā, ka to ēdu/dzeru, kad ir izsalkums un nav laika, un tad ir tāds woohoo prieciņš, ka nav jāķēpājas ar ēdiena meklēšanu. Nu un vēl banānu un kakao pielieku klāt.Tad radu saietos, kur runā par zaptēm un citām receptēm, kas izlasītas un izmēģinātas, šokēju tuvākos.
Bet pulverīšu sakarā Eiropā ir vēl varianti, ko pamēģināt, joylent, piemēram. Pārējo nosaukumus vēl neatceros.

Comments {12}

  • vistu_zaglis

    [info]vistu_zaglis Link

    Drīkst jautājumu?

    A kāpēc tā ir jādara!? o_O

    Reply | Thread

    • .

      [info]hessin Link

      droši;
      aizsākums ir te: http://klab.lv/users/hessin/669943.html?style=mine

      Bet pamatā man ir zudusi interese par ēdienu, un apvienojumā ar to, ka man mājās nav mājsaimnieks vai kalps/neapgrūtinu nevienu ar savu diētu/prāts aizņemts ar citām lietām, nevis ko lai atkal ieēd/tuvējā veikalā visi pustaisītie/uzsaldāmie ēdienu ir vai nu atēsti vai neuzrunā/ tuvējā rajonā nav normālu ēstuvju kā tikai KFC un citi junk fūdi, /vai padārgi, bet neizteiksmīgi restorāni, šis ir labākais iespējamais iznākums.
      Kādreiz gan bija citādāk, tā kā nekas nav pastāvīgs.

      Reply | Parent | Thread

    • [info]hessin Link

      aizmirsu vēl pierakstīt, ka slikti gatavoju; labāk, nekā pirms 10 gadiem, bet joprojām slikti.

      Reply | Parent

    • [info]hessin Link

      vēl piebildīšu, ka es šo putru neēdu visu laiku; pamatā tikai pirmdienas-ceturtdienas vakaros.

      Reply | Parent

  • 302cc9b4780f8cbef6f70c3a8417913050b6aafb

    [info]mindbound Link

    Mana FTW.

    Reply