kamēr vēl ir zem 100%, tikmēr var dzīvot bez bēdu (lasi: bez sirdstriekas) Kad jau sasniegsim Zimbabves statusu, tad gan puse LV būs ar sirds vājumu aizgājusi, otra puse atgriezīsies pie naturālās saimniecības
ah, man pof, būs cēlonis tam, ka esmu nometusi liekos kilogramus. Un vispār jau tagad arvien vairāk latviešu atgriežas pie saknēm - sava dārziņa, apriebies tie plastmasīgie dārzeņi supermārketos par neadvekātām cenām.
aj, bāc, nupat jau tas sāk arī mani uztraukt. :/ varbūt jāiepērk kaut kas vairumā un jānoliek, lai stāv? gudrāki, protams, iepirktu un vēlāk pārdotu. nu, es nezinu, cik droši, piemēram, ir mājās glabāt rīsus? negribas iepirkt un tad uzdāvināt kaut kādiem rīsēdājiem-kukaiņiem.
starp citu, pasaulē rīsu, labības cenas ir strauji kāpušas, jo spekulanti ir pārnesušies uz šo pārtikas lauciņu (amerikā nekustamo īpašumu krīze un tā..)
Nav dzirdēts par rīsgraužiem, cukuru arī tā kā neēd, ja uzglabā kārtīgā traukā (es gan vakar no kārtīgā trauka izgāzu visu cukuru uz grīdas - paslīdēja, tā kā slīdīgus traukus arī nevajag :)). Auzu pārslas un miltus gan neuzkrātu.
Bet Eiropā Vācija saka, ka viņi nav vainīgi - viņiem tikai 2% no lauksaimniecības zemes biodegvielai atlikti. Nezinu par pārējām attīstītajām rietumeiropas valstīm. Protams, ideja, ka degvielu vajadzētu audzēt ir pagalam stulba, atceros, ka vidusskolas laikā - bija daudzi zpd darbi par to, cik lieliska būs bio degviela [baigi stilīgi, pasaules glābēja] bla bla bla . Neviens neapskatīja lauksaimniecības zemes aspektu (visiem likās, ka tā ir bezgalīgi daudz)
TVnet sapīpējās to, ko uztina LETA :-)
Reply | Threadoo, super,
![](http://content5-foto.inbox.lv/albums66775570/hesse/stuff/leta-april-inflacija.jpg)
Reply | Parent | Threadpapildināšu savu ekrānšāviņu kolekciju
Bet šādi jau sirdstrieku var dabūt 18,3 !!
kamēr vēl ir zem 100%, tikmēr var dzīvot bez bēdu (lasi: bez sirdstriekas)
Reply | Parent | ThreadKad jau sasniegsim Zimbabves statusu, tad gan puse LV būs ar sirds vājumu aizgājusi, otra puse atgriezīsies pie naturālās saimniecības
ah, man pof, būs cēlonis tam, ka esmu nometusi liekos kilogramus.
Reply | ParentUn vispār jau tagad arvien vairāk latviešu atgriežas pie saknēm - sava dārziņa, apriebies tie plastmasīgie dārzeņi supermārketos par neadvekātām cenām.
aj, bāc, nupat jau tas sāk arī mani uztraukt. :/
Reply | Threadvarbūt jāiepērk kaut kas vairumā un jānoliek, lai stāv? gudrāki, protams, iepirktu un vēlāk pārdotu. nu, es nezinu, cik droši, piemēram, ir mājās glabāt rīsus? negribas iepirkt un tad uzdāvināt kaut kādiem rīsēdājiem-kukaiņiem.
starp citu, pasaulē rīsu, labības cenas ir strauji kāpušas, jo spekulanti ir pārnesušies uz šo pārtikas lauciņu (amerikā nekustamo īpašumu krīze un tā..)
Reply | Parent | ThreadNav dzirdēts par rīsgraužiem, cukuru arī tā kā neēd, ja uzglabā kārtīgā traukā (es gan vakar no kārtīgā trauka izgāzu visu cukuru uz grīdas - paslīdēja, tā kā slīdīgus traukus arī nevajag :)). Auzu pārslas un miltus gan neuzkrātu.
šeit kukurūzas cenas aug griezdamās biodegvielas dēļ un rīsam arī.
Reply | Parent | ThreadBet Eiropā Vācija saka, ka viņi nav vainīgi - viņiem tikai 2% no lauksaimniecības zemes biodegvielai atlikti. Nezinu par pārējām attīstītajām rietumeiropas valstīm. Protams, ideja, ka degvielu vajadzētu audzēt ir pagalam stulba, atceros, ka vidusskolas laikā - bija daudzi zpd darbi par to, cik lieliska būs bio degviela [baigi stilīgi, pasaules glābēja] bla bla bla . Neviens neapskatīja lauksaimniecības zemes aspektu (visiem likās, ka tā ir bezgalīgi daudz)
Reply | Parent