her_crow

hedonisms.

Feb. 4., 2008 | 11:36 am
No:: her_crow

okei, ir pirmdiena. man visas brīvdienas ļoti gribējās pukstēt nejaukas lietas par sestdienas pasākumu un cilvēkiem, kas vairs neprot izklaidēties, bet kaut kā tas niknums ar laiku pārgāja. tagad vairs ir palikušas tikai dīvainas sajūtas, kas iezvana bēru zvanus jebkādai vēlmei vēlreiz rīkot kaut vienu pasākumu šāda sastāva kompānijai. pie vainas noteikti ir mana spēja ignorēt nepatīkamo un spēja izklaidēties praktiski ar jebkādiem cilvēkiem, tāpēc noteikti biju zemapzinīgi nolēmis, ka pietiek atvest tautu uz pirti un pārējais notiks pats. bet nu nekā - ir vajadzīgs padomāt arī par kādām nebūt aktivitātēm. nu gan jau citreiz.

bet personīgi es izklaidējos lieliski. tur bija āra baļļa ar siltu ūdeni, kurā es varēju mērcēties kopā ar dažādām meitenēm. un tur bija mežs, kurā mēs iebraucām dziļi, dziļi iekšā un varējām skatīties uz debesīm caur kokiem, guļot uz siltā kapota. sīkums bet ļoti patīkami.

visa šī pasākuma apspriešana noveda pie domas, ka man taču drīz ir vārda diena. turpmākas apspriedes rezultātā izkristalizējās doma, ka varētu taču atkal noīrēt kādu būdu kaut kur tālu no civilizācijas un izsūtīt ielūgumus, kuros norādīta pasākuma programma divos vārdos - "milzīga orģija". un klāt pierakstīt "līdzi ņemt jebkādas seksa rotaļlietas, labu garastāvokli, atvērtību un tik daudz alkohola, cik iespējams panest". domājams, ka tas varētu strādāt :)
Tags: , ,

Link | view all comments


Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.