darbs un sūdi

« previous entry | next entry »
Nov. 20., 2007 | 11:51 am

Jā, vot es te atnāku uz darbu un izrādās, ka esmu pagājušajā nedēļā pieļāvis vairākas rupjas kļūdas. nu ir jau arī jāatzīst, ka darba bija daudz un viss bija jādara reizē, bet tas tomēr man pašam neliekas pietiekams attaisnojums, pat ja kolēģi uz to visu piever acis tieši šī darba daudzuma dēļ. problēma ir kur citur - šitā atliek tikai iesākt un tad tas tā aiziet, tad atkal vienā brīdī paliek vienalga un tad jau nākamajā brīdī tu attopies, ka atlaists.

vot šoreiz tā nenotiks! es atceros, ka tieši uz mata šitā pat bija, kad strādāju LeoBurnettā. un es ļoti labi atceros, kas tam visam bija pie vainas - aizdomāšanās! domāšana darba laikā par lietām, kas tieši uz darbu neattiecas. un es ļoti labi atceros, par ko es tolaik domāju. stulbi, ka tagad jādomā atkal par visu to pašu. ka atkal nāku uz darbu neizgulējies un nenormāli noguris, bet ne jau tapēc, ka būtu tusējies vai dzēris iepriekšējā naktī. tās ir saiknes starp cilvēkiem. ir cilvēki, kas mani padara vāju un atņem man spējas nākamajā dienā koncentrēties, gan tīri fizioloģiskā līmenī, gan arī mentālajā plānā.

un kā jau es teicu, šoreiz tā nebūs. man šis darbs patīk un es to saglabāšu, lai arī kādus upurus tas no manis prasītu. es ziedošu VISU, lai varētu te strādāt. and that's final.
Tags:

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {5}

flog

(bez virsraksta)

from: [info]flog
date: Nov. 20., 2007 - 12:05 pm
Link

tad ej strādā un nefilozofē :)

Atbildēt


bacillus

(bez virsraksta)

from: [info]bacillus
date: Nov. 20., 2007 - 12:08 pm
Link

ĻOTI LABI!!!

man patīk šāds domu virziens!

Turies un cīnies!!!!

Atbildēt


Jānis Sprukts

(bez virsraksta)

from: [info]lich
date: Nov. 20., 2007 - 03:47 pm
Link

Hmm, laikam labs tev tas darbs gadījies...

Atbildēt | Diskusija


(bez virsraksta)

from: anonymous
date: Nov. 21., 2007 - 09:48 am
Link

Tikai nepārspīlē ar to darbu, tuvi un mīļi cilvēki arī ir vajadzīgi. Tie, kas pārlieku mīl savu darbu, bieži vien tiek saukti par darbaholiķiem.

Atbildēt | Iepriekšējais


Axa

(bez virsraksta)

from: [info]axa
date: Nov. 21., 2007 - 10:48 am
Link

mjā un es nepalīdzu...man patiesībā sāk nepatikt būt tjip tā kā tavam bosam...vismaz no attāluma točna...un vispār, kad es tevi pēdējo reiz redzēju? ceturtdien?
pārāk daudz darba mums abiem tagad, jebļa kaut kāda!
vienīgi manā gadījumā es savu negribu nemaz tik ļoti paturēt :P

Atbildēt