kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Oct. 16th, 2009|05:00 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , , , , ]

ak, jā, un vēl marksa kapitāla komiksa un Lucky-Strike brošūras starpā iegādājos Apollinaire on art/essays & reviews 1902-1918 tas ir mmmmm. apolinērs ir zelts, viņa panti mana mīla. tagad arī teksti pa tēmu. On Fake. On Women painters and sculptors, The theft of mona Lisa, Futurists, cartoonists, exoticism & etnography, reality and pure painting, aesthetic meditations, living art and war, new music, echoes, The Degas sale un tā 500+ lpp.
es tā lepojos, tā lepojos!!! tagad pilnīgi nevaru izšķirties, vai iesākt šo (īstenībā esmu jau iesākusi) vai arī pievērsties tikko nopirktajam spilvendrānu-ar-rozītēm-izšujamajam tūlkitam :)

Upd.: obanā tā Bostonas MFA publications sērija ir brīnišķīga! (atpūtai,tiesa...) Štiglics, Bretons, Miro un Futūristu teksti!
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]josie
Date:October 16th, 2009 - 06:42 pm
(Link)
Un es tikmēr stāvēju ārā un dzēru labu brendiju ar noaugušu vīrieti :) nu jāsāk domāt, ko esmu/neesmu palaidusi garām un vai tā visu dzīvi!
[User Picture]
From:[info]kinskis
Date:October 16th, 2009 - 09:29 pm
(Link)
bāc. pilnīgi visu laiku visfavorītākais poēts ar lielo V un P.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:October 17th, 2009 - 03:03 am
(Link)
un vēl pietam pa knapu piecīti Roberta bukstōrā :D
(pirmā iepazīšanās ar A. bija bez atzīmēšanās 'aizņemoties' viņa latviskoto pantu krājumu Centrālajā bibliotēkā. viena no retajām grāmatām ko es vēl joprojām neesmu aiznesusi atpakaļ, kas laikam padara mani par zagli :( )
[User Picture]
From:[info]kinskis
Date:October 17th, 2009 - 02:08 pm
(Link)
izgaišseptembr uz gētes intitūta bibliotēku pēc ca. 7 gadu sena pēdējā apmeklējuma beidzot aiznesu atpakaļ tur patapināto fasbindera lugu krājumu. biju vēl pirms kādiem tur laikiem ar zilām liesmām izdedzināts no viņu reģistriem un nekur nefigurēju. bet kopumā visa konversācija pamatā sastāvēja no "kāds es labs un kārtīgs", ka kaut vēlu, tak tomēr esmu grāmatu atgādājis, gluži kā tāds toms henks ar FedEx paku filmā cast away. galīgi ne kretīns, kas šitik ilgu laiku turējis tautu bez pieejas fasbindera mantojumam.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:October 17th, 2009 - 07:36 pm
(Link)
es arī tā esmu darījusi - aizstiepu maisu ar gadiem glabātu grāmatu kalniem un, lai nebūtu sods (jo tieku regulāri sodīta), tad saku, ka īstais cilvēks ir emigrējis un es esmu istabas biedrene un nesu grāmatas atpakaļ. un viņi man prasa, "a ko mums darīt" un es saku "a ko gribat, tās ir jūsu grāmatas". tad mani izdzēš no reģistra un tā :D

fasbinders vaita nav baig depresīvais lasāmā formātā? Viņš ir viens no lieliskajiem režisoriem, kura kīnō ir zelta fonds, bet paša persona sagrauj manu ticību visam labajam un skaistajam :(
:)