|
[Sep. 28th, 2009|10:40 am] |
|
|
|
Comments: |
Šī ir pirmā reize, kad es dzirdu vārdu tažīne, un interneti diez ko nepalīdz. Kāds tas izskatās? Varbūt, ka man arī vajag?
lūgtum, iegūts caur rasbainieka lapu, bez4pieci arī ir t. kaismīgs lietotājs un šo marokāņu (if i`m correct) brīnumu LV var nopirkt tajos brīvdabas tirdziņos, kur pārdod arī ko vairāk par ōmīšu adītām zeķītēm. šķiet, kkur citur arī var dabūt, kādā specializētā bodē vai tml.
Ā, intelektuālo hipiju huiņas, skaidrs.
tipa, bija vok-pannu periods. nu, ka neviens ēdiens nav gana smaržīgs un veselīgs, ja vien nav apcepināts īpašajā vok pannā, tad tadžina ir jaunais hīts. Lai gan patreizējos LV apstākļos praktiskāka varētu būt gatavošana ceļojošu čigānu gaumē: ieviļā noķertu, dzivu ezi mālos un met iekšā ugunskurā pašā vidū. kad māls ir pietiekami sacietējis, ņem laukā, lauž kopā - adatas ir ielipušas nu jau cietajā mālā, noraujot visu ādu nost un ēšanai atstājot smuku, karstu mīkstumiņu. Prost!
A kiškas un kakaškas jau nekur nav pazudušas! VĒK!
toties kāds aromāts, kāda uzturvielu bagātība!!!! | |