kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Sep. 28th, 2009|10:40 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
From:[info]spicausis
Date:September 28th, 2009 - 10:45 am
(Link)
Šī ir pirmā reize, kad es dzirdu vārdu tažīne, un interneti diez ko nepalīdz. Kāds tas izskatās? Varbūt, ka man arī vajag?
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:September 28th, 2009 - 10:56 am
(Link)
lūgtum, iegūts caur rasbainieka lapu, bez4pieci arī ir t. kaismīgs lietotājs un šo marokāņu (if i`m correct) brīnumu LV var nopirkt tajos brīvdabas tirdziņos, kur pārdod arī ko vairāk par ōmīšu adītām zeķītēm. šķiet, kkur citur arī var dabūt, kādā specializētā bodē vai tml.
From:[info]spicausis
Date:September 28th, 2009 - 11:01 am
(Link)
Ā, intelektuālo hipiju huiņas, skaidrs.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:September 28th, 2009 - 11:05 am
(Link)
tipa, bija vok-pannu periods. nu, ka neviens ēdiens nav gana smaržīgs un veselīgs, ja vien nav apcepināts īpašajā vok pannā, tad tadžina ir jaunais hīts. Lai gan patreizējos LV apstākļos praktiskāka varētu būt gatavošana ceļojošu čigānu gaumē: ieviļā noķertu, dzivu ezi mālos un met iekšā ugunskurā pašā vidū. kad māls ir pietiekami sacietējis, ņem laukā, lauž kopā - adatas ir ielipušas nu jau cietajā mālā, noraujot visu ādu nost un ēšanai atstājot smuku, karstu mīkstumiņu. Prost!
[User Picture]
From:[info]mazeltov
Date:September 28th, 2009 - 11:15 am
(Link)
A kiškas un kakaškas jau nekur nav pazudušas! VĒK!
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:September 28th, 2009 - 11:17 am
(Link)
toties kāds aromāts, kāda uzturvielu bagātība!!!!