kanariņš - http://en.itar-tass.com/russia/741685 [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

http://en.itar-tass.com/russia/741685 [Jul. 22nd, 2014|09:39 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Hehe, nu letini dabus dirsa bigtime, interesanti, kapec tiesi sis valstis izveletas sutit savus cilvekus: francija tirgo ierocus uz ru un vispar mil to atliektiem galiem, swe ir viena no tam "neitralajam valstim", kura ir ar mieru skatities uz otru pusi, lai tikai ru tos neaiztiek, fi ari nav viegli saistiba ar nato paplasinadanas domu, tapat ka swe, nu, un Baltija, vai vismaz LV, vispar Krievijai isa pavada. pec tam ru vares atsaukties uz "neitalajiem neverotajiem", tapat ka ukrainas referenduma..

Tagad LV intelligentsia vares notestet sevi un grupeties vai negrupeties aiz tadiem ka Rinkevichs, lidzigi, ka sava laika Maskavas un ru inteligentsia, kura, ka mes zinam, nesamobilizejas vai ari izradijas nepietiekama ru propagandas masinas prieksa.

P.s. Vai kads zurnalists pajautas atbildigajiem politikiem u.c., vai gadijuma nebutu pratigak iepauzet ar uzturesanas atlauju tirgosanu?
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]blond
Date:July 22nd, 2014 - 10:18 am
(Link)
nu, bāc
bet labi, ka tur vēl iepītas fin, swe un fra, citādi pasaule, kazi, ņemtu vēl un noticētu
From:[info]divi_g
Date:July 22nd, 2014 - 10:29 am
(Link)
Tak kurš viņiem vairs ticēs.
[User Picture]
From:[info]zimbabve
Date:July 22nd, 2014 - 10:59 am
(Link)
Oi, LV galā ir nepamatots uzskats, ka rietumos visu baigi saprot. Vācijā lielajos medijos vismaz sākuma mēnešos nāca informācija pa taisno no Kremļa trubas un daļa cilvēku notic.
(Replies frozen) (Parent) (Thread)
From:[info]divi_g
Date:July 22nd, 2014 - 11:03 am
(Link)
Man domāt, ka šis ir gana mazsvarīgs jautājums, par kuru ir vienalga, ko domā caurmēra eiropietis, bet būtiski ir tas, ko domā valdības.

Turklāt mums ir brīva valsts - ja kāds grib pieteikties Ukrainas armijā un ukraiņi ņem, kurš pret to var iebilst. Cita lieta ar "tautas republikām" - par tām ir aizdomas, ka tās ir teroristiskas organizācijas.
(Replies frozen) (Parent) (Thread)
[User Picture]
From:[info]zimbabve
Date:July 22nd, 2014 - 11:06 am
(Link)
Caurmēra eiropietis būs tas, kas par Merkeli&co balsos nākamajās vēlēšanās, "sabiedriskajam viedoklim" te ir nozīme, līdz ar to pavisam mazsvarīgi nav gan.
(Replies frozen) (Parent) (Thread)
From:[info]divi_g
Date:July 22nd, 2014 - 11:08 am
(Link)
Cik no caurmēra vāciešiem vispār to ziņu pamanīs un cik - atcerēsies uz nākamajām vēlēšanām. Diez vai viņiem Latvijas jautājums būs svarīgāks par iekšpolitiskajiem ;)
(Replies frozen) (Parent)
[User Picture]
From:[info]pirx
Date:July 22nd, 2014 - 12:07 pm
(Link)
LSM kkur lasīju, ka Rinkevičs jau "atmazalsja" par uzturēšanās atļaujām. TL;DR; - uzturēšanās atļaujas kūl, ja kas, tad liekam melnajā sarakstā.