|
[Dec. 4th, 2013|10:11 am] |
starp citu, kāda ir tā maģiskā kulinārā tehnoloģija, lai dabūtu rīsus ar olu tik gaisīgus un nesaķepušus kā GanBej-ā? |
|
|
Comments: |
nezinu, ko dara ganbejs; bet vispār ceptie ar visu ko rīsi ir otrās dienas rīsi+vēlams arī pirms tam viņus nesaķepināt, kas ir itin viegli izdarāms, vārot tos proporcijā 1 rīsu vienība uz 2 ūdens vienībām, izvārot visu ūdeni+brūnie rīsi, manuprāt, nesaķep nekad.
nesaķepušus rīsus dabūt es māku arī tā, nav probl, man tā olas daļa interesē
hm hm hm, a tev tā ola saķep vai vnk liekas, ka saķeps? man šķiet, ka viņa tik ātri maina agregātstāvokli, ka nekādas putras tur nav.
saķep. lūk, zemāk str ieteikums šķiet jēdzīgs. Tiesa, ganbejā tā ola ir tādos mīlīgos, neregulāros gabaliņos, šķiet, drīzāk kaut kāds olu kultenis, nevis vnk plika ola.. (besī eksperimentēt)
Imho atslēga ir cept to olu lielā eļļas daudzumā - tad viņu var sadalīt mazākos gabaliņos un sajaukt ar rīsiem. Man arī parasti saķep, jo es piegāžu klāt pannā, kur ir rīsi, tīrīt pannu un cept atsevišķi slinkums :)
| From: | str |
Date: | December 4th, 2013 - 11:00 am |
---|
| | | (Link) |
|
apcepina rīsus, un olas cep atsevišķi un sajauc pēc
hmm, izklausās prātīgi, paldies :D | |