kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Dec. 4th, 2013|10:11 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
starp citu, kāda ir tā maģiskā kulinārā tehnoloģija, lai dabūtu rīsus ar olu tik gaisīgus un nesaķepušus kā GanBej-ā?
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:December 4th, 2013 - 10:56 am
(Link)
nezinu, ko dara ganbejs; bet vispār ceptie ar visu ko rīsi ir otrās dienas rīsi+vēlams arī pirms tam viņus nesaķepināt, kas ir itin viegli izdarāms, vārot tos proporcijā 1 rīsu vienība uz 2 ūdens vienībām, izvārot visu ūdeni+brūnie rīsi, manuprāt, nesaķep nekad.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:December 4th, 2013 - 10:59 am
(Link)
nesaķepušus rīsus dabūt es māku arī tā, nav probl, man tā olas daļa interesē
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:December 4th, 2013 - 11:02 am
(Link)
hm hm hm, a tev tā ola saķep vai vnk liekas, ka saķeps? man šķiet, ka viņa tik ātri maina agregātstāvokli, ka nekādas putras tur nav.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:December 4th, 2013 - 11:18 am
(Link)
saķep. lūk, zemāk str ieteikums šķiet jēdzīgs. Tiesa, ganbejā tā ola ir tādos mīlīgos, neregulāros gabaliņos, šķiet, drīzāk kaut kāds olu kultenis, nevis vnk plika ola.. (besī eksperimentēt)
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:December 4th, 2013 - 11:27 am
(Link)
Imho atslēga ir cept to olu lielā eļļas daudzumā - tad viņu var sadalīt mazākos gabaliņos un sajaukt ar rīsiem. Man arī parasti saķep, jo es piegāžu klāt pannā, kur ir rīsi, tīrīt pannu un cept atsevišķi slinkums :)
[User Picture]
From:[info]str
Date:December 4th, 2013 - 11:00 am
(Link)
apcepina rīsus, un olas cep atsevišķi un sajauc pēc
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:December 4th, 2013 - 11:18 am
(Link)
hmm, izklausās prātīgi, paldies :D