kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Apr. 25th, 2013|09:58 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ja gadījumā kristiešiem ir taisnība un elle tiešām ir. un, ja gadījumā kristiešiem ir taisnība un es tajā ellē nonākšu, tad es varēšu uzrādīt atlaižu kuponu, ka manām mocībām mūžībā jābūt par kripatiņu īsākām, jo šodien no rīta sabtranss, ar kuru braucu - vai pareizāk sakot: stāvēju sastrēgumā - tātad stāvēja sastrēgumā un pretī sēdošās tantes visu ceļu - VISU FAKIN CEĻU!!!!1111 - runāja par transportiem, maršrutiem un kur/kā viņām no sastrēguma pērnavas/čaka ielā visērtāk nokļūt līdz katedrālei. kad pēc ~40 minūtēm sabtranss, ritmiski sitot aproču pogas pa asfaltu, bija aizrāpojis līdz Ģertrūdes ielas pieturai, abas beidzot bija plus mīnus novienojušās, ka vislabākais būtu kāpt tagad ārā un pārsēsties trolejbusā, kas pievedīšot pie pašas katedrāles, nevis uz puskvartālu tālāko autobusu pieturu, no kuras būs jānāk atpakaļ.
es varētu izvērst visas spīdzinošās detaļas vēl grafiskākā manierē, bet tā vietā labāk vnk ierakstīšu šo, lai tiesas dienā varētu ar pirkstu iebakstīt, ka, lūk, man ir attaisnojošs iemesls, un tagad došos reanimēt savas smadzenes
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]tvarj
Date:April 25th, 2013 - 10:25 am
(Link)
kāpēc tu neklausies mūziku? es tieši šādā veidā izvairos no visādām piespiedu kārtā dzirdētām sarunām
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:April 25th, 2013 - 10:58 am
(Link)
jo skaņas piesārņojums, tāpat kā gaismas vai gaisa, man traucē.
From:[info]antons_v
Date:April 25th, 2013 - 01:25 pm
(Link)
Un kā palika ar opciju "velosipēds"?

Mani arī kaitina kaut kāds skaļš blah-blah transportā, taču ko gan tur lai dara. Var dusmoties, bet tās atkal ir investīcijas tukšumā. Viņas taču ir plānprātīgas tantes, idiotu runas plūdi ir dabas stihija.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:April 25th, 2013 - 03:03 pm
(Link)
man ir bail braukt ar velosipēdu (vietējā satiksmes kultūrā), kā arī, ja punktā A vēl ir, kur to novietot, katru reizi nestiepjot uz un no pagraba, tad punktā B es varu atstāt tikai zagļiem pa ķērienam. un vispār man labāk patīk tā kustību brīvība, ko piedāvā kājas un sabiedriskā transporta sistēma Rīgā.
[User Picture]
From:[info]kinskis
Date:April 25th, 2013 - 10:11 pm
(Link)
un iet kājām? no pērnavas čaka līdz elizabetes valdemāra sanāk 25 minūtes. priecīgas un veselīgas.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:April 25th, 2013 - 10:30 pm
(Link)
Ta es daru parasti, bet reizem man patik sastregumi, jo tad var kavet visu un lasit gramatas, jo "esmu sastreguma" cilvekus kka satrauc mazak, neka "ai, es te pa maju vel bumbulejos"