Comments: |
kurirkurirkurvardabūt laima lapas?
| From: | blond |
Date: | August 7th, 2012 - 10:02 pm |
---|
| | | (Link) |
|
gemosā, saldētas bija
ah saldētas. būs jāpaskatās, labāk kā kaltētas :)
| From: | blond |
Date: | August 7th, 2012 - 10:07 pm |
---|
| | | (Link) |
|
skaidrs, ka labākas. un stockamnī (varbūt arī gemosā, nezinu) ir kaltēts galangans, pie āziešu zupām - izcili
o, galangals noderēs jo koši, jo cik tad var viņa vietā to ingveru. un laima lapas mums te vienmēr dūra un mija veda svaigas, un tad glabājām saldētas, bet tūliņ beigsies. labi, ka citronzāle aug dārzā.
| From: | blond |
Date: | August 7th, 2012 - 10:01 pm |
---|
| | | (Link) |
|
var jau vienkārši uzpilināt soju light. var kaut ko samiestarot no saldās čilli mērces un citrona sulas, varbūt medus. tas tā pa vienkāršo. bet cietais siers jau iet visur, kaut pa virsu vai iekšā ķirbju biezenim.
| From: | blond |
Date: | August 7th, 2012 - 10:06 pm |
---|
| | | (Link) |
|
sezameļļu arī var piepilināt. ja nav tās saldās čilli mērces (kas ir vēl labāk), sataisi kaut ko pati no svaiga čilli pipara, sojas, laima sulas, medus, sezameļļas, saspiesta ķiploka, var pievienot drusku kukurūzas cietes biezumam ai, tas viss uz izjūtu, vienkārši jāņem tās āziešu lietas un jāmēģina\ (klau, šovakar ieraudzīju tās kastes un atcerējos, ka nedēļas nogalē atkal aizmirsu saškirot priekšmetus, mēģināšu izdarīt rītvakar, pierakstu kalendārā)
| From: | blond |
Date: | August 7th, 2012 - 10:13 pm |
---|
| | | (Link) |
|
ingveru saspeistu var likt klāt tai mērcei arī
| From: | blond |
Date: | August 7th, 2012 - 10:15 pm |
---|
| | | (Link) |
|
| From: | blond |
Date: | August 7th, 2012 - 10:16 pm |
---|
| | | (Link) |
|
tikai tu jau nepateici, kā tas lasis tiks gatavots - cepts, grillēts, tvaicēts? jēls? no tā arī daudz atkarīgs. tā ka paļaujies tik uz izjūtu
paldies par ieteikumiem un receptēm, ņemšu vērā (pašai pa netu pēdējā brīdī bāāāig negribas) :)
par kastēm - ok
Vai, no ķirbja gan zupa, gan biezenis (tur gan, atkarībā no ķirbja, kaut ko vēl vajadzētu), gan cepts ķirbis, un rīvēts siers jau vispār muļķa drošā piedeva visam no minētā, un daudz kam citam.
Par lasi un rīsiem... kaut kāds suši, goda vārds.
ķirbis svaigs. un siers nav muļķu drošs stafs, kā jebkura visai specifiska, izteiktas garšas lieta :)
Cietais siers? Rīvēts? Specifisks? Srsly? | |