|
[Aug. 7th, 2012|09:47 pm] |
|
|
|
Comments: |
| From: | blond |
Date: | August 7th, 2012 - 10:06 pm |
---|
| | | (Link) |
|
sezameļļu arī var piepilināt. ja nav tās saldās čilli mērces (kas ir vēl labāk), sataisi kaut ko pati no svaiga čilli pipara, sojas, laima sulas, medus, sezameļļas, saspiesta ķiploka, var pievienot drusku kukurūzas cietes biezumam ai, tas viss uz izjūtu, vienkārši jāņem tās āziešu lietas un jāmēģina\ (klau, šovakar ieraudzīju tās kastes un atcerējos, ka nedēļas nogalē atkal aizmirsu saškirot priekšmetus, mēģināšu izdarīt rītvakar, pierakstu kalendārā)
| From: | blond |
Date: | August 7th, 2012 - 10:13 pm |
---|
| | | (Link) |
|
ingveru saspeistu var likt klāt tai mērcei arī
| From: | blond |
Date: | August 7th, 2012 - 10:15 pm |
---|
| | | (Link) |
|
| From: | blond |
Date: | August 7th, 2012 - 10:16 pm |
---|
| | | (Link) |
|
tikai tu jau nepateici, kā tas lasis tiks gatavots - cepts, grillēts, tvaicēts? jēls? no tā arī daudz atkarīgs. tā ka paļaujies tik uz izjūtu
paldies par ieteikumiem un receptēm, ņemšu vērā (pašai pa netu pēdējā brīdī bāāāig negribas) :)
par kastēm - ok | |