kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Aug. 7th, 2012|09:47 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]blond
Date:August 7th, 2012 - 10:06 pm
(Link)
sezameļļu arī var piepilināt.
ja nav tās saldās čilli mērces (kas ir vēl labāk), sataisi kaut ko pati no svaiga čilli pipara, sojas, laima sulas, medus, sezameļļas, saspiesta ķiploka, var pievienot drusku kukurūzas cietes biezumam
ai, tas viss uz izjūtu, vienkārši jāņem tās āziešu lietas un jāmēģina\
(klau, šovakar ieraudzīju tās kastes un atcerējos, ka nedēļas nogalē atkal aizmirsu saškirot priekšmetus, mēģināšu izdarīt rītvakar, pierakstu kalendārā)
[User Picture]
From:[info]blond
Date:August 7th, 2012 - 10:13 pm
(Link)
ingveru saspeistu var likt klāt tai mērcei arī
[User Picture]
From:[info]blond
Date:August 7th, 2012 - 10:15 pm
(Link)
re, kur arī smuka mērcīte: http://www.krystaslifeinfood.com/2011/08/asian-salmon-with-ginger-scallion-sauce.html

pameklējies internetos uz asian salmon sauce, tur ir daudz
[User Picture]
From:[info]blond
Date:August 7th, 2012 - 10:16 pm
(Link)
tikai tu jau nepateici, kā tas lasis tiks gatavots - cepts, grillēts, tvaicēts? jēls? no tā arī daudz atkarīgs. tā ka paļaujies tik uz izjūtu
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:August 7th, 2012 - 10:17 pm
(Link)
paldies par ieteikumiem un receptēm, ņemšu vērā (pašai pa netu pēdējā brīdī bāāāig negribas) :)

par kastēm - ok