kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[May. 9th, 2012|08:56 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
rētojumi. āāā. tas ir tīīīīīk forši

Fr dienvidos satikām saujiņu melnādaino, kam gandrīz visa miesa vienās svītriņās, seja taja skatā. noteiktos vecuma posmos tos taisa kā iniciāciju. Pēc tam mātes ņem savus raudošos bērnus opā un ar putna spalvu maigi uzklāj dziedējošu ziedi.

lai gan esmu pret iniciācijām un kaut kādām obligātām ķermeni sāpinošām praksēm, tomēr miesa kā platforma, kur izpausties mani kkā fascinē. labāk vējbaku rētas, pinnes un skūšanās iegriezumi, nekā nopūderkrēmota sejas ar laminētiem matiem un gelotiem nagiem. Ja attiecībā uz sevi es nemēģinātu ieturēt'neesamības' jeb 'neidentificēšanas' taktiku, tad visdrīzākais apkārt staigātu notetuvēta, sarētota ar viseksotiskākajiem pīrsingiem visneiedomājamākajās vietās, pierakstīta uz kkādiem jauniem eksperimentiem par ķermeņa iekšpuses apgūšanu un draudzējoties ar tādiem pašiem.

(varbūt tā ir kkāda mazohisma paforma, netieši arī visa tā līdzi ciešana cietējiem. Drošvien Freidonkulim būtu ko teikt šajā sakarā. bet, lai nākotnes argumentus uzturētu stiprus, man nevajadzēja šo te teikt)
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]str
Date:May 9th, 2012 - 09:06 pm
(Link)
tetovējumi ir forši:)))
From:[info]unpy
Date:May 9th, 2012 - 10:48 pm
(Link)
Rētas ir foršas ar to, ka katrai no viņām apakšā ir kāds stāsts, apzināti pašdarinātas rētas tādā ziņā ir švaki stāsti, nav ar ko pie pionieru ugunskura lielīties:))
[User Picture]
From:[info]blond
Date:May 9th, 2012 - 11:19 pm
(Link)
šodien tieši uz ielas redzēju vienu tādu visās vietās blīvi pīrsingotu meiteni, sejas pantus tur vairs nevarēja redzēt, un es nodomāju, ka tā ir lieliska maksēšanās. faktiski visi neglītie (lai ko mēs ar to saprastu) tādā veidā var kļūt glīti kaut kādā vienā sociumā, un mani arī tas fascinē.
[User Picture]
From:[info]black_data
Date:May 10th, 2012 - 09:41 am
(Link)
O! Šis ir interesanti. Īpaši punkts "lai ko mēs ar to saprastu". Jo bieži ir redzēti tādi indivīdi, kas pat īpaši neatlasītā sociumā izskatās ok, bet tomēr iekļaušanās vārdā sataisa tos caurumus sejā. Šķiet, tur stāsts ir ne tikai par vēlmi iekļauties, bet arī par neobjektīvu pašvērtējumu.
[User Picture]
From:[info]blond
Date:May 10th, 2012 - 10:09 am
(Link)
tā varētu būt
[User Picture]
From:[info]black_data
Date:May 10th, 2012 - 09:36 am
(Link)
Tas apmēram no sērijas, kad meitenītes ar grūtībām pacieš metālu, bet, lai ietusētu ar matainajiem, uz koncertiem iet gan?
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:May 10th, 2012 - 10:04 am
(Link)
nesapratu?
[User Picture]
From:[info]black_data
Date:May 10th, 2012 - 10:11 am
(Link)
Ar domu - baigi patīk, bet pati nē. Bet man ir problēmas ar teksta uztveri netradicionālā pierakstā, tāpēc pārlasīju, un sapratu, ka pārpratu.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:May 10th, 2012 - 10:16 am
(Link)
kaut kā tā, jā. Jo man vienā brīdī nepietiktu vairs vietas uz miesas un beigās varētu cirkū bārdainās dāmas vietā uzstāties, lai gan dzīves mērķis man nedaudz cits, kā arī stratēģija par ID nepersonlizēšanu (tb. maximālu de-personalizēšanu, kas iekļauj arī pēc iespējas mazāk miesisku marķieru)