kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Feb. 28th, 2012|05:01 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
valdība atbalsta straujāku pensionēšanās vecuma paaugstinājumu. Es domāju, ka šodien iedzeršu uz šīs valsts veselību, jo man kā tās pilsonim vairs nav ne mazākās jausmas, kā tai palīdzēt nostūrēt taisni uz daudz-baltu-dieniņu-saulaino tāli. Drīzāk es apsveru iespēju vēlreiz noskatīties Brazīliju, ipašu uzmanību pievēršot Roberta Deniro tēlam, un tad lēnām un neatgriezeniski sākt domāt par ikdienā ieviešajamajām ne tikai izdzīvošanas, bet arī tādām kā liberālām, egalitārām anarhijas stratēģijām. Vēl arī tiešām nopietnāk sākt apsvērt kāda lietderīga ar-rokām-darāma-amata apguvi un zemes iegādi kāda auglīgas augsnes nostūrī. Kā arī vēl neprecēties, jo, gadījumā, ja visi striķi trūks, tad varēs pārdot senču vecmeistaru kolekciju un nopirkt sev fiktīvu vīru Austrālijā.

p.s. ceru, ka laikmetīgās mākslas survival kits izkāps no mākslas institūcijas rāmjiem un beidzot kļūs reāli sociāls. civil disobedience. critical arts ensamble u.tml.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]magnolia
Date:February 28th, 2012 - 05:47 pm
(Link)
bet nopietni, ko lai dara? sakrāt neko nav iespējams, ilūzijas par ap-recēšanos un kopā vieglāk arī jau pārgājušas. bērnu naf un nebūs. sākt intensīvi sportot un dzert zāļu tējas?
[User Picture]
From:[info]bozena
Date:February 28th, 2012 - 06:07 pm
(Link)
Mūs var glābt komūna. Viens otram patīkami cilvēki samet grašus, nodibina nodibinājumu vai biedrību, iegādājas zemi laukos, uzslej tur barakas un ceļ sev Utopiju.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:February 28th, 2012 - 06:08 pm

kibuca

(Link)
davaj?
[User Picture]
From:[info]ttp
Date:February 28th, 2012 - 06:31 pm
(Link)
ļoti atbalstāma ideja, lielākoties visur eiropā jaunieši tādas jau ir dibinājuši :)
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:February 28th, 2012 - 08:50 pm
(Link)
visas šīs ņemtnes sakarā man vispār radās nepopulārais viedoklis atcelt pensijas nahren, nu ko velti cilvēkus kacinat un bonbongu uz mākoņu maliņas vicināt. Pensija gala beigās ir tik tāda sociālisma palieka, kurai plaukstoša kapitālisma īsti nav vietas.
[User Picture]
From:[info]black_data
Date:February 28th, 2012 - 09:38 pm
(Link)
Priekšvēlēšanu retorikā arī nevarēs trollēt par tēmu.
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:February 28th, 2012 - 09:47 pm
(Link)
arīdzan :)