kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Feb. 24th, 2012|09:55 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:February 24th, 2012 - 11:10 am
(Link)
tas ir tad, ja zini, ko nozīmē piesauktie vārdi un nosaukumi, ja kkāds "jānis bērziņš" cilvēkam neko neizsaka, tad lietderīgāka ir par 160 zīmēm plašāka informācija. Tāpat arī ir sab. grupas, kas neizmanto tviteri, kā arī, pat ja neizmanto tviteri, bet citas virtuālas ekstras, tāpat sanāk pašam baigi meklēties un līdzi sekoties, pīrāgi paši mutē diemžēl vēl neskrien
[User Picture]
From:[info]antuanete
Date:February 24th, 2012 - 11:13 am
(Link)
Man kā sliņķim, kas par visādiem labiem pasākumiem uzzina post factum un vispār ļoti reti kaut kur sapošas aiziet, būtu labi kāda vienota mājaslapa, kur apkopotu kultūrorientētus pasākumus. Šķiet, ka tādas nav; ir vai nu biļešu tirgotāji ar saviem konkrētiem pasākumiem, vai n-tās iestāžu mājaslapas. Ja pēkšņi rodas doma "sestdien vajag pasākumu, kur aiziet divatā vai ar bērnu", tad pat nav ideju, kur meklēt (tieši pēc kalendāra un pasākuma veida principa).
[User Picture]
From:[info]porcupine
Date:February 24th, 2012 - 11:20 am
(Link)
Tādu resursu nesen pamanīju: http://www.rits.lv/
Viedokļa vēl nav, cik vispatverošs.
[User Picture]
From:[info]porcupine
Date:February 24th, 2012 - 11:21 am
(Link)
visaptverošs, protams ;)
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:February 24th, 2012 - 11:29 am
(Link)
pārsteidzošā kārtā visjēdzīgākā pagaidām ir studentnet.lv mājas lapa, tur gan nebūs visādi "iekšējie" pasākumi, par kuriem, piemēram, var izlasīt pēc zinošas meklēšanāš īpašos neceļos, bet gana plaša un nešķirojoša informācija (līdz ar ko netiek atmesti nost tie foršie pasākumi, kurus vnk sijātājs nesaprot, nevis, ka tie būtu neforši)
[User Picture]
From:[info]porcupine
Date:February 24th, 2012 - 11:17 am
(Link)
Pietiek sekot kaut tikai muzeju biedrības profilam, viņi parasti iemet linkus uz muzeju mājaslapām, kur ir plašāk par pašu notikumu vai pasākumu. Pašam gan arī jāmeklē, bet tā jau ar visu.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:February 24th, 2012 - 11:26 am
(Link)
muzeju biedrība, kultūrpieminekļu aizsardzības sistēma, KM, rigas kult. dept. u.t.t., u.t.jp., man personīgi tādā ziņā vislabāk patīk pierakstīties uz jaunumiem epastā un tad jau tur, izlasot vēstules titulu, izlemt izdzēst neatverot, vai atvērt un paskatīties. Diemžel ļoti reti kāds vispār kko sūta :D