kanariņš - šī, šķiet, būs īpaša vasara. [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

šī, šķiet, būs īpaša vasara. [May. 15th, 2011|05:21 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , , ]

atmosfaira uz ielām no rīta elektrizēta, lai neteiktu seksualizēta. Autobusā mazas meitenītes, kuras ar polsterētu auduma gabaliņu cenšas uzbūstot to, kur pēc pāris gadiem vajadzētu būt krūtīm, strike a pose. Pārīši bučojas. Pārīši lamājas, stāvot pus kvartāla attālumā viens no otra. Garām braucošajā mašīnā skan mariači Banderasa izpildījumā. saule karsē. Pretējā virzienā aizlaiž pamatīgs motocikls, pieskandinot krustojumu ar melno amerikāņu blūza balsīm un ģitāru rifiem. no pagrieziena, riepām kaucot, izgriežas auto, kas, šķiet, ir sakomplektēts no dažādiem citiem auto, iegūtiem izgāztuvē, salōnā pie spoguļa līgojasšūpopjas melns rožu kronis, šoferim speķaini mati, saulenes un melna žakete, šķiet, uzvilkta uz plikas miesas.
Vēsais laiks gan nedaduz atslābina kaistošās noskaņas, labi, ka tā
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]brr
Date:May 15th, 2011 - 05:51 pm
(Link)
hei, esmu pamanījijs, ka tev ir šādas tādas zināšanas par baseinu apmeklējumu aizkulisēm, iz kā tad ar radās jautājums, kuri Rīgā ir tie baseini un tie laiki, kad tur ir mazāk cilvēku?
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:May 15th, 2011 - 06:06 pm
(Link)
ne ko daudz par citiem b. vairs nezinu, jo nu jau pāris gadus esmu pievērsusies osc cenas/laika/b.izmēra attiecību dēļ. Agri rīti tieši uz vēršanos vaļā, kkādas pēcpusdienas starp 13-15 (kad pensionāri ir prom, bet citi ļaudis vēl nav klāt) un tusojamo dienu (īpaši 5dienas), un agrīno darba dienu (1diena) vēli vakari pirms cietslēgšanas.
[User Picture]
From:[info]brr
Date:May 15th, 2011 - 08:29 pm
(Link)
Tencinu!
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:May 15th, 2011 - 10:02 pm
(Link)
nav par ko, lai iet labumā!