|
[Apr. 4th, 2011|01:03 pm] |
|
|
|
Comments: |
ar desām viss tāpat skaidrs - daudzi pat raksta kas tur par "desām" ;) izskaidrojums ir ādas, ausis un citi gaļai pielīdzināmie organiskie subprodukti - tos samaļot un piesūcionot ar "garšvielu" un tauku šķidrumiem sanāk iecienītās delikateses ;D vismaz lētajam galam ;) pat padomju laikā uzņemtās dokumentālās filmas to parādīja - kā tagad atceros liels dzelzceļa vagons no kautuves izgāž ādu vezumu desu ceha pagrabā ;DD
pirms kaušanas cūkas barojot ar pārtiku, piesūcinātu ar sāli, lai pēc tam kautķermenim svars lielāks :D
sāls nobloķē nieru darbību (gultā čurājošiem bērniem uz nakti dod maizes šķēli apkaisītu ar sāli) rezultātā gaļa pilna ar urīnvielu ;) un smaržīga un mīksta ;) | |