kanariņš - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Apr. 4th, 2011|01:03 pm

helvetica
brokastis man norāva apstāklis, ka vietējā maxximā iepirktie bumbieri izrādījās jau sevī sidru raudzējoši, kā arī nesezōnas pomelō, kas gan bija labi izmērā, gan arī iekšskatā tīri tā (neņemot vērā saldētavas apmeklējuma pazīmes, bet kurš gan tādas ņem vērā lielveikalā), garšoja tā, kā smaržo acetons. un tie bija normālie augļi no parasto cenu plauktiem, nevis kkādi nocenotie (kuri pēdējā laikā ir tādi, ka, ja nebūtu kulinārijas plēves apvalciņš un milzīgās cenu un atlaižu uzlīmes, tad tas pelējuma un puvuma baktēriju biezenis vnk tecētu caur redelēm uz grīdas).
un tad ziņās šausminās, ka LV bērni cieš no paaugstinātas ķermeņa masas un aptaukošanās, paaugstināta cukura asinīs un sižetā nez kāpēc rāda džankfūda ēstuves. Kamōn! ja atmetam džankfūdu, tad pastāstiet man, kā ar vidējiem LV ienākumiem būtu iespējams normāli paēst? Ja gribi tīru mantu, tad maksā par tīru mantu un utilizē pāris stundu laikā, tiesa, var nākties dzīvot nelielā pusbadā un kompensēties ar vitamīnu ripiņām. Visādi citādi ēd ķīmiski iebalzamētus augļus un dārzeņus (jau dzirdu visus tos ārtus, dietologus, uztura speciālistus un sirds profilakses centru māsas: "ēdiet dārzeņus, ēdiet augļus! daudz! neierobežoti!" šōr ar tikpat lieliem panākumiem var dzert tīru parafīnu vai vaitspirtu), nemaz jau erunājot par gaļas izstrādājumiem, kas gaļai labākajā gadījumā ir blakus strāvējuši, ar nitrītsāļiem, konservantiem, krāsvielām, smaržvielām un diezin ko vēl papildus svaram (sapņojiet, ka tas ir tikai sālsūdens!). Ziņās lepojas ar to, ka tagad daudzās skolās liekot veselīgās pāŗtikas automatus (bet kafejnīcas nebeidz funkcionēt, though), kamōn! kāds ir apskatījies sastāvus tām sulām un jogurtiem, kas nopērkami "veselīgās pārtikas automātā"? ražoti no koncentrātiem, sacukuroti līdz vajprātam etc.
tā kā kamōn, tas ir titāna darbs, pie LV vidējiem ienākumiem ēst normālu pārtiku, un "liekais svars" nav nekas pārsteidzošs
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.