kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Mar. 15th, 2011|08:15 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , ]

debesis ir nokritušas uz zemes un elles katls atvēries, šodien es modos pl.07:00, lai aizvestu E uz dārziņu. kaut kas neticams! jau gadus desmit nav nācies mosties agrāk par 09:00-10:00, kas - tā teikt - ir apzināts profesijas (haha, spēcīgs vārds, ņemot vērā to, ar ko es nodarbojos) izvēles rezultāts un viens no kritērijiem, kas vispār motivēja izvēlēties tieši to. tagad, šķiet, nākamo desmit gadu laikā atkal uzzināšu, kā tas ir, kad "rīta stundai zelts mutē". šodien pirmā diena. Tagad nezinu, ko iesākt ar to brīvo laiku starp tagad un tad, kad es normāli sāku savu dienu.

tāpat izskatās, ka steidzami būs vajadzīgs mazs, saliekams veļļuks. A ļa dahon, tikai vēlams ne pa dahon cenām (vismaz LVL-os).
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:March 15th, 2011 - 08:30 am
(Link)
brīt!
veļuks Tev vai E.?
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:March 15th, 2011 - 08:48 am
(Link)
sev, sev, E uz rāmja
[User Picture]
From:[info]blond
Date:March 15th, 2011 - 08:40 am
(Link)
Ir nepieciešams ar laiku iekārtoties tā, lai vismaz pusi laika E uz bd ved kāds cits ģimenes loceklis. Nopietni saku. Šī agrā celšanās tevi nogalinās, dažiem cilvēkiem tas vienkārši nav piemēroti. Es te skatos, cik pelēka un krunkaina paliek mana meita, kopš viņas puika sācis iet skolā (uz bd viņi gāja kā pagadās, cikos ienāk prātā, un te gāja te atkal negāja, ja gribējās pagulēt, bet ar skolu tā nevar).
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:March 15th, 2011 - 08:52 am
(Link)
pilnīgi piekrītu. Tikai mans māsterplāns ir, lai labāk kāds ved no dārziņa mājās, lai varu gan diendusu nosnaust, gan darbus padarīt. Kā arī pamēģināt pilnībā pārkārtot dzīvi un atlaišanas naktis nomainīt ar bērnudārza rītiem.

pozitīvais aspekts, ka pats E ir cīrulis un rīti viņam rulz
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:March 15th, 2011 - 08:58 am
(Link)
a nevar vest viņu uz bd, kad gribas? uz pusdienlaiku, piemēram?
bērni taču arī par agro celšanos ne vienmēr ir sajūsmā.

es jau bērnībā ienīdu to brīdi, kad mani rāva ārā no gultas un stiepa pa tumsu kkur ellē ratā. un kopš vēlākos gados iemācījos bastot, ātrāk par deviņiem cēlusies neesmu.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:March 15th, 2011 - 09:05 am
(Link)
E bd patīk un viņš ir agrais modējs:)
tāpat arī uzskatu, ka ir veselīgi apgūt pilno programmu (kas sākas 09:00, bet mēs ejam uz brokastīm 08:00, lai nav mājās jāgatavo, jo neviens - izņemot E - nav izteikts brokastēdājs) un man ir studiju lietas vēl pusotru gadu, līdz ar ko būtu tā kā intensīvi jāpastrādā :)
[User Picture]
From:[info]chimera
Date:March 15th, 2011 - 09:13 am
(Link)
tad labi :)

labi, ka ir arī kaut kāda programma - manā laikā, cik atceros, bd priekšpusdienā notika tik vien kā mēģinājums iebarot bērniem neēdamas brokastis un to pašu bērnu atmiegošana.
[User Picture]
From:[info]vilibaldis
Date:March 15th, 2011 - 09:34 am
(Link)
rēķinies, ka ap trešo ceturto dienu var gadīties lūziens un nevēlme iet uz bdārzu. Tā ka pirmā/otrā nedēļa parasti tik vai tā sačakarēta. bet nu kad ieiet ritmā tad jau var pārciest arī tos agros rītus...