kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Feb. 16th, 2011|11:57 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]pepija
Date:February 17th, 2011 - 10:39 am
(Link)
Viss ir oficiāli un pēc noteikumiem, diemžēl. T.s. zudumus ir atļauts uzlikt papildus propocionāli visiem. Mums māja pašapsaimniekojas, vienalga ir šie zudumi, katru gadu kopsapulcē ir kašķis, jo savā privātīpašumā tb dzīvoklī ir tiesības neielaist skaitītāju pārbaudītājus, un, ja to nabaga pārvaldnieku arī ielaiž, tad "aizdomīgās" ģimenes galva tieši tobrīd parasti sēž uz poda (lasi - sargā skaitītājus) un visādi citādi triki. Ir dzīvokļu saimnieki, kuri konstanti jau gadiem nemaksā nekādus "zudumus", līdz ar ko ir sakrājuši trīsciparu parādus un grāmatvede sirma palikusi viņiem mēģinot ko pierādīt. man gan mati stāvus ceļas ieraugot, ka tikai par ūdens uzsildīšanu (papildus patērēšanai) es maksāju divi lati par kubukmetru!
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:February 17th, 2011 - 10:41 am
(Link)
mums paldies dievam atkrīt siltā ūdens problemātika, jo apzināti tiek meklēti boileru un autonomās apkures dzīvokļi, bet par ūdeni, kurš pašiem ir ap 10-12Ls mēnesī pēc rēķina samaksāt 19Ls mēnesī kaut kā obidno.
[User Picture]
From:[info]_re_
Date:February 20th, 2011 - 03:30 am
(Link)
mums ar māja pašsaimniekojas un tā kā tikai 11 dzīvokļi, viss tāds pārskatāms. bet tāpat ir zudumi un arī par karstā ūdens uzsildīšanu ir ls 2,65. patiesībā ziemā uzsildīšanas cenu nevar noteikt, jo nav tāda atsevišķa skaitītāja siltummezglā, kas pateiktu cik tieši no rs siltumnesēja tiek izmantots apkures sistēmas sildīšanai un cik tiek izmantots karstā ūdens uzsildīšanai. līdz ar to cena tiek iegūta vasarā, kad rs piegādā tikai ūdens sildīšanai nepieciešamo, un tad tā cena tiek sadalīta uz karstā ūdens kubikmetriem.