kanariņš - buttle - tuttle [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

buttle - tuttle [Jan. 18th, 2011|01:54 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
[Tags|, , , , ]

man iestājas mērena depresija.
lai gan algās ir sastrādāts cipars ar četrām nullēm, konts man ir ar - zīmi, nāk draudu vēstules no kreditoriem, par nesamaksāto aizņe'mumu PC iegādei, bērna trenniņā šodien saņemšu cedeli ar sarkano zīmi, ka ir parāds u.t.t.
tikko arī ar "zvans draugam" jeb Rīgas domei arī atrisināju virtuālās rindas problēmu E dārziņam. pirmkārt jau jauki - to visu redzēt var tikai tad, ja esi kādas bankas i-versijas lietotājs, jo citādāk autorizēties nu ne ka'di un analogās telefōnlīnijas konsultanti neizdod informāciju kā partizāni, pēc tam tālāk tu vari redzēt tikai tad, ja esi piekritis kkādam tur papīram par reģistrēšanos vienotajā rindā, tipa opcija "jā, peikrītu" un eju tālāk vai arī "nē nepiekrītu" un esi laukā no sistēmas (wlcome, Kafka!), diskusijas nav iespējamas. tālāk jau arī tieku pie sava bērna identifikācijas nr. un uzzinu, ka dārziņā, kurā ir pa vienai grupiņai uz ktru vecumu un katrā gurpiņā līdz 10 cilvēkiem, pēc pārreģistrēšanās vienotajā esam no 3 vietas noslīdējuši uz 71 vietu. no 271 vieta. kā to var dabūt gatavu, nesaprotu. RD vairāk neviens neceļ telefōnu. dārziņā šādas ziņas nesniedz, jo tagad esot vienotā elektrōniskā rinda un par visu zina RD.
welcome to the desert of reality
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]marija
Date:January 18th, 2011 - 02:34 pm
(Link)
mēs kopā ar diktofonu varētu aiziet uz rīgas dommi un uz dārziņu
[User Picture]
From:[info]josie
Date:January 18th, 2011 - 04:46 pm
(Link)
man arī šodien pusdienas nesanāk, bļe!
[User Picture]
From:[info]pikaczu
Date:January 18th, 2011 - 05:31 pm
(Link)
vai tik nebūs saistībā ar šito: http://www.delfi.lv/news/national/riga/likvide-un-apvieno-vairakas-rigas-skolas-un-bernudarzus.d?id=36311449

vispār sviests, družkas meitiņai nenospīdēja pašvaldības dārziņš, bet par privāto viņa ir tālu no sajūsmas...
[User Picture]
From:[info]begemots
Date:January 19th, 2011 - 10:28 am
(Link)
sviests un negodīga konkurence ir tas, ka privātajiem dārziņiem par bērnu RD maksā 3x mazāk nekā saviem b/d. pie tam pašvaldības b/d, varu saderēt, tipiski nav jāmaksā īres maksa. un tai pat laikā ir doma nevis maksāt privātajiem tikpat cik valsts, bet gan celt vēl valsts b/d.