kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Nov. 4th, 2010|10:56 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]garamgajejs
Date:November 4th, 2010 - 12:21 pm
(Link)
Prātā nāk chippendales, the full monty šovi. Protams, tas nav pielīdzināms ar institucionalizētu prostitūciju, par ko ir runa tavā ierakstā, bet vibrācija, adrenalīns un tās acis, viss sakrīt. Pastāv eskortservisi sievietēm. Tas kā ilustratīvs piemērs tam, ka ķermeniska iekāre un tās apmierināšana par naudu (mūsdienu rietumpasaulē) nav tikai vīriešu prerogatīva. Šeit runa, šķiet, vairāk ir par privātais/publiskais nošķīrumu.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:November 4th, 2010 - 12:24 pm
(Link)
taisnība par tiem sieviešu ekskortservisiem un ekstūrismu, kurā arī sievietes ir pircējas. LV tas vēl nav attīstīts. Kad būs, tad ar seksu visi nodarbosies tikai par naudu un problēmu šajā sakarā vairs nebūs :D
[User Picture]
From:[info]begemots
Date:November 4th, 2010 - 02:23 pm
(Link)
gribēju ko līdzīgu pieminēt.

jo arī LV tai pat laikā ir taču arī vīriešu striptīzs un žigolo un kas tik vēl ne. vienkārši tā kā šo parādību neviens tā īpaši nepēta, tad nav arī vispār priekšstata, cik īstenībā daudz tādu vīriešu ir. viņi netiek uzskatīti par problēmu, bet man izskatās, ka viņi ir precīzi tādā pašā situācijā kā sievietes -- jauni puikas, kas tiek iesaistīti seksa pakalpojumu sniegšanā, arī sievietes, kas kādā šaurā lokā "atzīmē" ko ar vīriešu striptīzu. Pašam bija kāds paziņa, kurš, kā vienbrīd ar pārsteigumu uzzināju, piepelnījās pirms gadiem 5 šādi -- teica, no darba nevar ne atkauties.