kanariņš - izabretaķeļnij čelovek reņesansa [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

izabretaķeļnij čelovek reņesansa [Oct. 11th, 2010|11:31 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Mums te vieni cīņubiedri, kas ar tām dabaszinību nozarēm saistīti, uz sevis iemēģina (likumīgā un pavisam kontrolētā kārtā) visiem (vismaz ļaudīm pirmspensijas vecumā) labi zināmās zāles Mildronāts, jo izrādās, ka līdz ar primāro iedarbību, ir pamats aizdomām, ka tām uz organismu var būt vēl šāds tāds pozitīvs iespaids un tad nu, lūk, nākas noskaidrot, vai tiešām un kādā mērā.
Tad nu pie reizes ar šo svarīgo ziņu varētu piedāvāt arī citus post-sovietiskos nou-hau, piemēram, vai jūs zinājāt, ka tikt vaļā no riņķiem un maisiņiem zem acīm palīdz nevis nekāds tur kosmetoloģiskais serums, bet gan vienkārša, parasta hemoroīdu ziede? un ja gribas pufīgākas lūpas, tad nevis vateršaindaimonds jāzieķē, bet tieši bezdarbībā palikušais smērs pret grumbiņām ap acīm! un taukainas sejas ādas problēmas palīdz novērst nevis nekādi tur losjōni hujošmōni, bet gan pretklepus rīklē pūšamie, kuru sastāvā ir spirts un kādas zālītes a ļa salvija, piemēram (arī dozātōrs ir...)
(vecākas versijas par majonēzi, rupjmaizi vai olu dzeltenumu matos u.tml. atļaušos neapskatīt :D)
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]indulgence
Date:October 11th, 2010 - 12:15 pm
(Link)
Mildronats sesijas laikā tika patērēts aš vienlīdz lielās devās kā šķīstošā kafija un konjaks. :)
[User Picture]
From:[info]hotai
Date:October 11th, 2010 - 02:55 pm
(Link)
tante stāstīja, ka, lai kuplinātu matus, jau kopš krievu laikiem lieto zirgu šampūnu, kas paredzēts smuko zirgu astēm un krēpēm.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:October 13th, 2010 - 11:52 am
(Link)
jā, starp citu, veterinārā produkcija ir vēl viens zelta lauks, jo dzīvnieki no pārāk daudz ķīmijas atliektos, tamdēļ viņiem domātā produkcija ir relatīvi nekaitīga ļaužu lietošanai, piemēram, zirgu šampūns reāl;i darbojas, tāpat arī bifido baktēriju tabletes vēderdarbības normalizēšanai kaķiem maksā 1ls iepakojums, cilvēkiem - 3,80 :DDD
From:[info]zintish
Date:October 11th, 2010 - 05:39 pm
(Link)
un kā ta beigās ar to mildronātu palika?
[User Picture]
From:[info]blond
Date:October 11th, 2010 - 07:11 pm
(Link)
wow
[User Picture]
From:[info]junona
Date:October 11th, 2010 - 07:20 pm
(Link)
Hmm.. es no ne pavisam dumjiem cilvēkiem esmu dzirdējis, ka Mildronātam ir kaut kādas nopietnas blaknes ar tālejošām sekām. Starp citu, es savā jaunībā biju spiests iztukšot vairākus mildronāta iepakojumus.
[User Picture]
From:[info]blond
Date:October 12th, 2010 - 12:31 am
(Link)
Es arī periodiski iedzerui, tīri tā - drošības pēc, a moš labāk paliek, vēl nupat pamanīju vienu kastīti savā aptieciņas bardakā un nodomāju, ka jāizdzer, citādi jēgas nekādas, nauda iesaldēta un derīguma termiņš ar beigsies.
Tākā, helvetica, klāj, lūdzu vaļā neapstiprinātos izmēģinājumu rezultātus vai vismaz pieņēmumus, uz kuriem tie balstās!
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:October 13th, 2010 - 11:50 am
(Link)
nū, pilno komplektu drošvien būs jāprasa pašiem biologiem, jo no viņu stāstītā prātā palicis asisnsspiediena regulēšana un tikšana vaļā no iekšējie taukiem..
[User Picture]
From:[info]blond
Date:October 13th, 2010 - 11:52 am
(Link)
Tiem, kuri iekš asinsvadiem nogulsnējas, vai tiem, kuri ap zarnām?
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:October 13th, 2010 - 01:44 pm
(Link)
kas ap iekšiem orgāniem, drošvien tajā skaitā arī zarniņam :D Vienīgais, tur arī bija zema ogļhidrātu diēta jāietur paralēli, jo nevarot rīt bulciņas un cerēt, ka vienas tabletes pašas par sevi baigi to nolabos..