kanariņš - [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Aug. 30th, 2010|02:19 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
es izdarīju vēl vienu sliktu darbu - nokilloju zirnekli. laikam šogad saistībā ar to karstumu un mitrumu un resnajām mušām un pārlieku daudzajiem odiem, zirnekļi ir pamatīgi uzbarojušies. pagājušajā nedēļā civilizēti atbrīvojāmies no viena, kuram - uzliekot virsū puslitra burciņu - nācās nedaudz piespiest kājeles. Un nē, tas nebija tas smalkais zirneklītis, kas pats kā punktiņš tik kājas milzonīgi garas (parasti sastopami mūra mājās starp ķieģeļiem), bet gan reāls, pamatīgs resnulis ar kājām, kuras jau par 'ļaškām' var saukt. un spalvainām. un tagad tieši tāds pats, tik nedaudz mazaks diametrā. Pilnīgi kkādi svešie bļin
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]fjokla
Date:August 30th, 2010 - 02:21 pm
(Link)
aha, man arī milzonis bija durvīs iekāries, priekšnamspuldzes spokaini izēnots, labi paēdis tāds, uz visām pusēm, pa visu durvi bezmazvai, gribēja tikt iekšā, par visu varīti, betē, es šo aizstūmu pagramā ar pasi:)
[User Picture]
From:[info]hotai
Date:August 30th, 2010 - 02:50 pm
(Link)
vai tas zirnekļus nesauca par mājas svētību? man te pērn bija viens dikti liels toiletā iemitinājies, izstiepu šo koridorī, šogad atnāca dzīvot viņa dēls. tāds pats, bet biški mazāks.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:August 30th, 2010 - 03:01 pm
(Link)
varbūt sensenos laikos, kad mušas pārnēsāja tīfu (blefoju), tad arī zirnekļi, kas to visu nešķīst'ību izķēra, arī bija svētība, bet tagad es iekštelpās no viņiem neredzu nekādu funkcionālu jēgu...
[User Picture]
From:[info]hotai
Date:August 30th, 2010 - 03:12 pm
(Link)
vai arī šitā māņticība mums velkas līdz no tumšajiem viduslaikiem, kad, nedod Dievs, kāds nosita radību ar krustu muguras. ar laiku tas vispārinājās uz visu šķirņu zirnekļiem.
[User Picture]
From:[info]helvetica
Date:August 30th, 2010 - 03:20 pm
(Link)
jā, un bagātnieku mājās, to pamatos dzīvoja naudas pūķis!
[User Picture]
From:[info]indulgence
Date:August 30th, 2010 - 03:28 pm
(Link)
Tas nebija nekāds slikts darbs, ja vien to nedarīji, saldkairi trīcot un gustot baudu no procesa. Tb zirnekļa likvidācija šai gadījumā ir tikai viņa karmas piepildīšana (neapmeties uz dzīvi tur, kur var nokillot), bet tu biji tikai karmas ziobins, Providences bīdīts.