kanariņš - Vašingtonas Smoļnijs [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Vašingtonas Smoļnijs [Jan. 29th, 2017|01:10 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkpost comment

Comments:
From:[info]krishjaanis
Date:January 29th, 2017 - 09:46 pm
(Link)
nezinu, kādos datos un infotelpā tu dzīvo, biju domājis, ka par Čikāgas un visu citu lielo gun crime hotspotu statistiskā vairākuma rases piederību neviens sen vairs nešaubās..

bet ja tev nepatīk ASV konstitūcija, un tu domā, ka tur kaut ko vajag mainīt, radikāli restartēt ASV politisko projektu/eksperimentu, nu neko, man žēl. es, piemēram, domāju, ka otrais amendments ir viena no ģeniālākajām lietām, līdz kurai Eiropai vēl augt un augt
[User Picture]
From:[info]kbrgs_
Date:January 29th, 2017 - 09:52 pm
(Link)
girl, man nav nekādu problēmu ar ASV konstitūciju, kur tu to izlasīji? Labi, man šķiet, tev vienkārši gribas kasīties. Līdz šim komentāram bija patīkami parunāt.
From:[info]krishjaanis
Date:January 30th, 2017 - 01:28 am
(Link)
sorij, man uzreiz iedarbojās signāls kā uz tiem, kuri ASV knstitūcijā vai kristīgajā izcelsmē saskata kkādu strukturālu netaisnību un ļaunumu
[User Picture]
From:[info]kbrgs_
Date:January 30th, 2017 - 05:49 am
(Link)
paldies, ka atvainojies. pec manam domām, ASV konstitūcija ir patiešām skaista un taisnīga liecība, kā šai valstij vajadzētu darboties.
Tieši tāpēc man neizprotams islamticīgo bans no šīm 7 valstīm, kam nav nekāda sakara ar teroraktiem, kas bijuši ASV. Bet to tu jau zini, ka tas ir populistisks, īstermiņa gājiens. Strukturāla netaisnība ASV pavisam noteikti pastāv, kas ir likumsakarīgi ar tās vēsturi, bet ar konstitūciju tam nav nekāda sakara.
From:[info]krishjaanis
Date:January 30th, 2017 - 07:46 am
(Link)
tas nav islāmticīgo bans, kā to grib pasniegt, nedz tam jābūt baigajam sakaram ar tālā vēsturē palikušo 9/11. tās vnk ir pāris valstis, kurās notiekošais šobrīd vai pēdējos gadus rada paaugstinātu risku, uzņemot turienes cilvēkus. bet tā, protams, ka tam ir pārsvarā simboliska jeb kā saki populistiska nozīme - ļoti līdzīgu lietu daudzi eiropieši gaida jau kādu laiku, bet Eiropā tas nekad nenotiks, jo pie mums "populists" ir lamuvārds, tad nu tautas masas paliek rūgstot, bet "profesionālie politiķi" - mierinot un zvilnot, radot dižo humānisma iespaidu
[User Picture]
From:[info]kbrgs_
Date:January 30th, 2017 - 08:01 am
(Link)
ar 9/11 tam nav nekāda sakara jau tagad, starp citu. Un arī Hilarija ir populists, tāpat kā tramps, tāpat kā liela daļa asv politiķu in general. un tas ir islāma bans - jo attiecas uz muslim majority countries, un netārgeto kristiešus...
[User Picture]
From:[info]kbrgs_
Date:January 30th, 2017 - 08:03 am
(Link)
UN netārgeto teroraktus, kas pēdējā gada laikā bijuši ASV - tie ir bijuši ASV pilsoņi ar Pakistānas, Afganistānas izcelsmi.
[User Picture]
From:[info]kbrgs_
Date:January 30th, 2017 - 08:08 am
(Link)
un tieši tāpēc, ka šis bans in antikonstitucionāls, ACLU viņu reversēja. Antikonstitucionāls - jo ir pret vienu reliģiju.