kanariņš - Par būtisko [entries|archive|friends|userinfo]
helvetica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Par būtisko [Apr. 30th, 2016|06:58 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Ir tik aizkustinoši lasīt sporta aprakstus, kur sportisti spīd (lai arī nav spuldzītes), izdara šāvienus (lai arī ir bez ieročiem), kā arī dara krimināli sodāmas lietas, piemēram:"Kulda aiz vārtiem apzaga Nacionālās hokeja līgas kluba Vankūveras "Canucks" aizsargu Janniku Veberu.."

Tā kā esmu sieviete un uz sievietēm Lielais Sports neattiecas, tad neesmu pārāk zinoša tā finesēs, bet pirmajā pietuvinājumā LS izskatās pēc milzu izklaides un Lielie Sportisti - pēc izklaidētājiem gluži kā MTV popmūziķi a ļa Madonna un Bejonsī.
linkpost comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]mazeltov
Date:April 30th, 2016 - 07:30 am
(Link)
Nu tieši tā jau arī ir. Visi sporti, kuriem sekoju līdzi - visādi spilgti personāži, drāmas un reizēm pat prieka asaras par mīļāko varoni.
[User Picture]
From:[info]_re_
Date:April 30th, 2016 - 08:00 am
(Link)
protams. un tā ir tieša pētecība jau antīko laiku izklaidēm. romiešiem, piemēram, sacīkstes ar zirgiem un kaujas ratiem bija ļoti būtiska sabiedriskās dzīves sastāvdaļa. iesākās cēli – kā pateicība dieviem par uzvaru kaujā ar pašu, patriciešu piedalīšanos, vēlāk jau panesās kā Lielajā Sportā, proti, algoti dalībnieki, profesionāli ekipāžu turētāji, sacensības diennaktīm, bagātie tik maksāja. un nedod dies neuzsaukt sacīkstes.
From:[info]eermaniitis
Date:April 30th, 2016 - 12:17 pm
(Link)
izklaides un maizi

griekiem amfiteaatris un izraades

romiesiem stadions un speeles