[: micro cosmos] ([info]helmints) rakstīja,
@ 2004-03-27 23:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:pa-pa-paa
Mūzika:Televizors

Shodiena bija visai nomaacosha. Pietruukst pozitiivo saules staru. Taadeelj, lai kliedeetu nomaakumu, es nopirku tuveejaa pukju bodee narcisiites. Tagad man uz palodzes podinjaa aug 10 gaishas pukjiites.
Piezvaniija Khiriite un uzaicinaaja mani uz pasaakumu, nodomaaju - tapat nav, ko dariit, kaapeec ne? Un tad, es, khirsiite un skruuwe, aizdevamies uz zaagji04,kas notika muusu rajonaa. Labi, ka taa.. nonakushi pie ieejas mees saprataam, nee tas nav prieksh mums. Paraak daudz, mazu, kraasainu cilveecinju. Devaamies taalaak.
Izdomaajaam aiziet uz sarkandaugavas industriaalo staciju, koshljaajaam koshljenes un puutaam burbuljus. Meiteneem vislaik piekasiijas kaut kaadi (viens bija tiiri simpaatisks, bet tomeer nebija manaa gaumee) kretiini, taadeelj iekaapaam vilcienaa un aizbraucaam uz Ziemeljblaazmu. Tur izdomaajaam aiziet uz vieteejo Atlantiju. Mums paarak daudzi pieveersa uzmaniibu, taadeelj gaajam prom. Un vispaar, man ir apnicis, ka visi smukie puishi ir aiznjemti. :(
Khirsiite vislaik kaarto man maaju, bet skruuwe man pish smadzenes, cik vinjai shovakar seksiigi mati. Un skruuwe man liek uzrakstiit, ka vinja ljoti grib cracku! Atsaucies!
Khirsiite grib iet ielaas un paardot kjemmmes, kaadam nevajag?



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?