Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi -

Mar. 20th, 2021 11:09 am

Reizēm tiešām ļoti gribas saglabāt kaut jel niecīgu naivitāti, bet tad sabiedriskos medijus no skatāmlauka jāizdzēš pavisam. Tikai pirms dažām dienām, komentējot kādu [info]aborigens ierakstu un pieminot, ka ar vairākiem pedofīliem draudzīgais zviedru politiķis http://klab.lv/users/heda/233121.html varētu atgriezties politikā, pēc tam pati sevi norāju par pesimismu un centos sev iestāstīt, ka Overtona logs tomēr vēl nav izcirsts tik plašs, lai empatizētu kaut kam tādam. Bet piektdienas vakarā, pāršķirstot sabiedriskās telvīzijas video - tadam! labākā raidlaika sarunu šova vadītāja, sašķobījusi žēlīgu sejiņu, intervē minēto politiķi par viņa kopdzīvi ar bērnu izvarotāju un tās sekām, kas nabadziņu pavisam satriekušas. Viņš gan apgalvo, ka par konkrētajām bērnu izvarošanas 22 epizodēm, nav neko zinājis, jo negribējis zināt, par ko dzīvesbiedrs tiesāts. Acīmredzot, cilvēks zviedru politikā un citos procesos tik akūti nepieciešamas, lai gatavotu atgriešanos, jo žurnāliste pat nedomā konfrontēt ne par draudzību ar vismaz vēl 2 tiesātiem pedofīliem, ne ar probācijas dienesta iepriekš atklāto, ka politiķis pat izteicis sašutumu par probācijas dienesta interesi par kopdzīvi ar izvarotāju, tātad ticis brīdināts.
Saruna kopumā ir visai juceklīga, aizmiglota, uz intervētā pārdzīvojumiem vērsta, bet šajā iejūtības jūklī tomēr iemanās kāda daudz izsakoša detaļa - Eiropas Parlamenta deputāta kopdzīve ar bērnu izvarotāju beigusies tikai dienā, kurā apkārtnes iedzīvotāju naidīguma dēļ vairs nav bijis iespējams garantēt izvarotāja drošību...

Tags:

2 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]methodrone
Date:March 20th, 2021 - 12:40 pm

Garīgā černobiļa.

(Link)
Es nezinu, kas ir more morally gross, visi šie psihie degradētie sunpurņi, vai viņu aizstāvētāji, un galīgās pabiras - aizstāvētāji sociālos mēdījos, that literally have no excuse for such ambivalent psychotic moral corruption apart from sheer demonic posession.
Pretīgi, pretīgi, pretīgi. Man tiešām ir sajūta, ka ir pēdējais laiks notīties ar savu pauniņu, un izdzīvot atlikušās dienas pirms totālas garīgas apokalipses, kaut kā atstatus, nostatus, prom no pasaulīguma.. pat ja tas nozīmē vienkārši dzīvot sargājot savu un savas ģimenes psihi no too high of an exposure to this.
From:[info]heda
Date:March 20th, 2021 - 01:17 pm

Re: Garīgā černobiļa.

(Link)
Sumpurņus piemini vietā, latviskojot modīgos dzimšu konceptus, ļoti nepelnīti aizmirsts vārds - izdzimtenis.