Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi -

Dec. 4th, 2020 08:38 am

Pirms iepriekšējām Eiropas Parlamenta vēlēšanām prese skaisti aprakstīja lauku idili, kurā kāds ilggadīgs politiķis, Zviedrijas Eiropas Parlamenta deputāts, tuvojošos vēlēšanu deputāta kandidāts dzīvo kopā ar savu septiņgadīgo meitu un sapņo par vēl vienu bērnu, bet šoreiz vēlas to no surogātmātes un uzskata, ka Zviedrijai jāmaina šīs jomas likumdošana. Sabiedriskajā televīzijā šobrīd tiek rādīts dokumetāls seriāls ”Bryssel Calling” (https://www.svtplay.se/bryssel-calling), kurā šim deputātam un vēl trīs zviedru pārstāvjiem Briselē ļauts pozitīvu starmešu gaismās svarīgi un sparīgi iznesties, filmējot viņus ES varas gaiteņos un aizkulisēs.
Bet nepatīkamāku aizkulisi pirms dažām dienām pavēra slavenību dzīvi aprakstošs interneta medijs "Stoppa Pressarna", atklājot, ka šis deputāts vasarā izvēlējies uzsākt kopdzīvi ar vīrieti, kurš iepriekš tiesāts par mazgadīgu bērnu izvarošanas 22 epizodēm, visi bērni bijuši jaunāki par 10 gadiem. Probācijas dienests darbības liecina, ka partnera pagātne deputātam bijusi labi zināma, viņš pat izteicis sašutumu par probācijas dienesta interesi par šo kopdzīvi. Reportieri atraduši arī pierādījumus, ka deputāta tuvāko draugu lokā ir vēl divi tiesāti pedofīli. Publikācijas izsaukušas pēkšņu saslimšanu, kamdēļ deputāts kādu brīdi nespēšot pildīt labticīgo vēlētāju deleģētos pienākumus.

Tags:

4 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]snauts
Date:December 4th, 2020 - 10:52 am
(Link)
Kamēr vien tu nerīko ballītes un nepārkāp pulcēšanās ierobežojumus...
From:[info]heda
Date:December 5th, 2020 - 10:08 am
(Link)
tad pedofīla pievienošana mājsaimniecībai bijusi tālredzīga ;)
From:[info]gnidrologs
Date:December 4th, 2020 - 02:17 pm
(Link)
Pilnīgi normāli, ka zviedru politiķi draudzējas ar pedofiliem, ņemot vērā ko viņi ļauj darīt ar saviem bērniem šajā valstī. Pedofilija vispār ir mūsdienu politisko, finanšu un šovbiznesa elišu open secret ierasta nodarbošanās tā kā tolerance pret to saprotama. Atceramies Savilu un to kā viņu pat līdz nāvei piesedza visa BBC sistēma, lai gan perfekti zināja kas viņš ir. Vai visādi Vainšteini, Epšteini un citi šteini holivudā, par ko ieņirdza Gervais. ASV tā droši vien ir daļa no elitāra purva iesvētības rituāla, kas grantē saliedētību un neizpaušanu. Piemēram Baidens arī visdrīzāk kalpo Ķīnai, jo par viņu un viņa ģimeni sakrājies tāds dosjē, ka viņš darīs visu, iekaitot valsts nodevību, lai saglābtos un nebūtu sevi jānonegalina.
From:[info]heda
Date:December 5th, 2020 - 10:27 am
(Link)
Politikā neiesaistītītus cilvēkus šeit mediji nolinčo par 30 gadus vecām baumām vai par pilnīgi neko - piem. http://klab.lv/users/heda/129430.html, bet "pareizās" politikas pārstāvim no "nabadziņu" lološanas partijas, protams, var nejauši gadīties trīs draugi tiesāti pedofīli, tāpēc jau nebeigs rādīt komplimentāru filmu par sasniegumiem Briselē - https://www.svtplay.se/bryssel-calling