Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Vasara un dūmi -

Feb. 12th, 2020 07:46 am 82 comments - Leave a commentPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

From:[info]krishjaanis2
Date:February 12th, 2020 - 12:52 pm
(Link)
Runā par sevi, "mēs" neesam ceļotāji, tikai kosmopolītiskā, pārnacionālā elite tādi ir, somewheres vs anywheres. Fluiditāte vispār nevar būt spēcīgs vēstījums, ja nu vienīgi 68niekiem.
Turklāt dīvains anything goes makdonaldisms - jo ir pilnīgi vienalga, no kurienes nāk kanēlis vai brunču krāsa, svarīgi, ko ar to izdara zviedri, kūri Zviedrijā vai Kurzemē.
From:[info]krishjaanis2
Date:February 12th, 2020 - 01:02 pm
(Link)
Īsumā - šīs zviedru muļķības nedrīkst iedrošināt, tas ir koronavīruss Baltijas jūras rietumu krastā, ap ko ir jānovelk stiprs kordons, un katra mazākā izlauzusies muļķība jāizaicina un jāapkaro. Ja zviedri saka A, normālam cilvēkam ir morāls pienākums teikt B, ne-A. Jebkura piekāpšanās zviedru indei ir neattaisnojama.
From:[info]barbala
Date:February 12th, 2020 - 01:42 pm
(Link)
veseļojies, autor.
From:[info]krishjaanis2
Date:February 12th, 2020 - 03:22 pm
(Link)
Fui, dialektika.
From:[info]ctulhu
Date:February 12th, 2020 - 04:36 pm
(Link)
Starp citu tā toksiskā vainas apziņa kura zviedriem piemīt un kas tiešām ir problēma un kuru tu salīdzini ar koronovīrusu ir ar kristīgu izcelsmi - tas kristietībā bija idejas ka vājums ir labi, ka cilvēks ir mūžīgi vainīgs un kāda kaut ko parādā.
From:[info]krishjaanis2
Date:February 12th, 2020 - 05:31 pm
(Link)
Marksisms, līdzīgi kā rietumu zinātne, arī ir "kristīgas izcelsmes", bet tas nenozīmē, ka tas i r kristietība. Zviedru ekscesi ir tieši tāpēc, ka viņi atmetuši savu seno ticību.
From:[info]ctulhu
Date:February 12th, 2020 - 05:37 pm
(Link)
Tāpēc ka atmetuši ne līdz galam. Ne konsekventi. Patiesībā jau kristrīgā pasaules uztvere arī ir senāks defekts par pašu kristietību. Hierarhiskums, pazemība, vainas apziņa - tas viss nāk līdzi vēl no mērkaķu bara.
From:[info]gnidrologs
Date:February 12th, 2020 - 08:45 pm
(Link)
Tu pats esi mēkaķis, kura smadzenes nav attīstītas līdz abstraktās domāšanas labumiem un sliktumiem, tāpēc nesaproti ne vien kristietību, bet principā jebko doktrinālu. Tu redzi galvu un zini, ka caur to ēd.
From:[info]ctulhu
Date:February 12th, 2020 - 09:05 pm
(Link)
okej tas viss ir čill, tikai par ingmāru mani nesauc tad gan es sabēdāšos :D
From:[info]gnidrologs
Date:February 12th, 2020 - 09:17 pm
(Link)
labi, tagad zinu tavu kriptonītu >>:D
From:[info]ctulhu
Date:February 12th, 2020 - 09:18 pm
(Link)
:D
From:[info]heda
Date:February 12th, 2020 - 10:27 pm
(Link)
Par reformāciju zviedru meinstrīma poļitruku garā, ļoti tuvu realitātei - https://www.youtube.com/watch?v=O3DU7npY7gw
Tur gan diežēl nav parādīta Zviedrijas luteriskās baznīcas vadības wokeness, kas izpaužas vēl groteskākās formās.
From:[info]krishjaanis2
Date:February 12th, 2020 - 07:13 pm
(Link)
Veselība vajadzīga tiem, kuri domā, ka "kartupeļi nāk no Dienvidamerikas, tāpēc leišu virtuve ir tikai nosacīti leišu" vispār ir kaut kāds pārdomu vērts arguments par labu nacionālo savdabību relativizēšanai, t.i., irdināšanai.
From:[info]ctulhu
Date:February 12th, 2020 - 09:20 pm
(Link)
Tas ir vienkārši plašāks skatījums, nekas jau nemainās, tāpat ir attiec tautu tradicionālie ēdieni utt, tas ir ja uz to paskatās zinot lietas.
From:[info]ctulhu
Date:February 12th, 2020 - 01:55 pm
(Link)
teica cilvēks, kurš, pardon, tic dievam.
From:[info]krishjaanis2
Date:February 12th, 2020 - 04:29 pm
(Link)
Teica cilvēks, kurš, pardon, tic, ka dzīvība radās no slapjiem putekļiem, ka cilvēks cēlies no pērtiķiem un ka, ļoti pardon, nedzimis bēbis ir šūnu pikucis.
From:[info]ctulhu
Date:February 12th, 2020 - 04:32 pm
(Link)
Es tam neticu, es to zinu jo tas ir izpētīts, ja pētījumos atkjlāsies kļūda un būs citi dati tad es tos ņemšu vērā.

[ tas ir nelabojot Krišjāņa zināšanu robus kuri parādās šajā tekstā]
From:[info]gnidrologs
Date:February 12th, 2020 - 08:47 pm
(Link)
Tā pat ir (((izpētīts))), ka 4gadīgam puikam jādod hormonu blokeri un jānogriež pauti, jo viņš kaut kad bija paņēmis rokā lelli.
From:[info]ctulhu
Date:February 12th, 2020 - 09:06 pm
(Link)
Nu šitā atkal ir reliģija. Tas ir tas pats, ka meitenei jāizgriež klitors jo tad viņa ir paklausīgāka.
From:[info]gnidrologs
Date:February 12th, 2020 - 09:19 pm
(Link)
VISS ir reliģija. Arī tavi samērā šķībie, bet nelokāmi uzskati par dzīvi ir reliģija, pie tam ar labi atpazīstamām saknēm zināmu ideoloģiju dogmās.
From:[info]ctulhu
Date:February 12th, 2020 - 09:21 pm
(Link)
Nunu kuras tad ideoloģijas? Zem komunisma es kā zināms neparakstos :)
From:[info]gnidrologs
Date:February 12th, 2020 - 10:41 pm
(Link)
Bez sagramstītiem sci-fi ideāliem, naivu utopistu kopēšanas un h+ mēmiem, tavi uzskati lielā mērā pārklājas arī lielāko daļu Frankfurtes Skolas zeitgeista. As in, viss tas bullšits, kas nāk no (((sociālajām zinātnēm))) un politiķiem/medijiem, kas to kompitentos atzinumus ievieš praksē un cilvēku kolektīvajā apziņā kā vienīgo pareizo ceļu.
From:[info]ctulhu
Date:February 12th, 2020 - 10:45 pm
(Link)
okej tur tad būtu jāskatās pa daļām ir visai grūtu piekrist/ nepiekrist kaut kādam lielam ideju kopumam gan jau tur būs gan piekrītamas gan nepiekrītamas lietas.
From:[info]gnidrologs
Date:February 13th, 2020 - 12:14 am
(Link)
Nu pa daļām es arī skatos, tāpēc redzu, ka tev ir no kulta meinstrīma atsevišķas paralēlas un dažas herētiskas atklanīšanās, bet lauvas tiesā jomu (visādi feminismi piem.) tu vnk atgremo, ko katru dienu jādzird/jālasa no "ekspertiem" pareizajos avotos.
From:[info]ctulhu
Date:February 13th, 2020 - 12:20 am
(Link)
Feminismi ir dažādi. Es esmu tas feminists ``visas smadzenes ir derīgas, teikšanu nosaka domāšanas spēja un zināšana, dzimums nav svarīgs``, es neesmu tas feminists ``baltie vīrieši visus apspiež šausmas šausmas``
From:[info]gnidrologs
Date:February 13th, 2020 - 12:35 am
(Link)
Tu, kā tev māca pareizajā akadēmijā, papagaiļo pakaļ falšajai (pat no hard science viedokļa) idejai pār dzimumu vienādību kā spējās tā nespējās. Vēl tu atbalsti globālistus, jo viņi tev caur saviem ruporiem saka, ka viņi jāatbalsta, jo pārējie ir nacīši. Globālisms kalpo tikai šaurai, uz mums uzdirsošai sociopātu kliķei, bet viņu varā ir mediji, akadēmija un politiķi, kuru informatīvajai masēšanai daudzi nespēj vai negrib redzēt cauri.
From:[info]ctulhu
Date:February 13th, 2020 - 12:44 am
(Link)
Vispār nē. Cilvēki as sač ir dažādi, katram kkas sanāk labāk un cilvēks pats izvēlas kas grib būt un ko grib darīt.

Globālisms - okej es droši vien gribu mazliet citādu tās kliķes sastāvu :)
From:[info]gnidrologs
Date:February 13th, 2020 - 01:15 am
(Link)
Neatsauc uzkrītošas plaisas starp dzimumiem kā grupām, kuras ideoloģija liek ignorēt vai uztvert kā nejaušību.

Nu ja, totalitāras ievirzes arī no tiem pašiem frankfurteriem.
From:[info]ctulhu
Date:February 13th, 2020 - 01:20 am
(Link)
Tas ar dzimumiem atduras praktiskajā faktā ka tu nevari pateikt cilvēkam ``šitas tev nepienākas jo dzimums ne tāds``. Tas ko tu vari izdarīt- uzlikt visiem vienādus kvalifikācijas kritērijus un tad jau redzēs kura dzimuma tur būs vairāk vai uz pusēm. Eksperiments => evidence => secinājumi, viss. Ja būs uz pusēm - okej, ja būs 99% no viena un 1% izņēmumu no otra - tieši tik pat okej, un mēs esam neuzmetuši nevienu, tos izņēmumus arī ne.
From:[info]gnidrologs
Date:February 13th, 2020 - 09:19 pm
(Link)
Šāda veida noteikumus var attiecināt tikai uz sausām darba attiecībām. Un pat tur daudzi cilvēki nereti preferē vienu vai otru dzimumu, atkarībā kas par profesiju, jo labi ZINA, ka kvalifikācijas papīrs nav vienīgā lieta, kas definē cilvēka spējas un uzvedības paternus. Starp dzimumiem ir daudz vairāk atšķirību par tām, kuras var izpaust formāls papīrītis. Piemēram es saprotu kāpēc cilvēki pamatā tomēr grib sievietes par auklītēm vai medicīnas māsām. Tam nav sakara ne ar kādu formālu prasmju iekalšanu.
Ja runā par attiecībām, kas atrodas ārpus darba devēja=padotā, tad tur vispār jau neviens normāls cilvēks nekad reāli dzīvē nespēj lietot tupa autistisko tabula rasa prezumpciju. Cilvēki nav TIK tupi, visi faking redz un nevienam nevajag (((zinātnieku))) apstiprinājumu, tam kas redzams tik uzkrītoši un bijis redzams VIENMĒR.
From:[info]ctulhu
Date:February 13th, 2020 - 10:23 pm
(Link)
Pag ja tas būtu tik patiesi un saprotami, tad no kurienes sieviešu protesti XXgs sāk/ vidū? Sanāk ka viņām tā iepriekšējā lietu kārtība konkrēti nebija okej?
From:[info]gnidrologs
Date:February 13th, 2020 - 11:37 pm
(Link)
Aha, tūkstošiem gadu bija okej un te pēkšņi muh oppresshun. Nebija nekādi sieviešu protesti, tā pat kā krievi nerīkoja revolūciju Krievijā. Visa šī huiņa ir mākslīgi manufaktūrēts kultūrkarotāju dumpis (viens no daudzajiem mūsu vēsturē) no sākta gala.
From:[info]ctulhu
Date:February 14th, 2020 - 12:35 am
(Link)
Bet dumpis izčāxtētu ja to neviens neatbalstītu. Un ibiopeso ja es būtu sieviete 18 - 19gs ( vai tagad sieviete saūdos) tad es būtu kategoriski neapmierināta ar lietu stāvokli. Za kakim hrenom kaut kādi pamācoši tēviņi stāstītu man kas ir manas dzīves mērķisun ko man ar to iesākt?? Tak nah pošļi melkimi šagami.
From:[info]gnidrologs
Date:February 14th, 2020 - 06:57 am
(Link)
Tēviņi nebija nedz pamācoši nedz par dzīves mērķiem ko stāstīja. Sabiedrībā lomas bija striktas kā tēviņiem pašiem tā mātītēm un tam nebija apkšā nekāda gender war. Visi to pieņēma kā pašsaprotamu un tas funkcionēja. Kultūrkara rezultātu mēs redzam - disfunkcionāli, vientuļi tēviņi un mātītes bez ģimenēm un bērniem, kas vienīgo apmierinājumu dzīvē ņem no narkotikām, antidepresantiem, maukošanās un tupa darbaholisma paralēli šīm tautām izmirstot, jo visi tik neatkarīgi un karjerīgi, ka nav kam taisīt nākotni. Ahmedam un M'Bongo atbrīvojas daudz lēbensrauma pateicoties kultūrkarotāju uzvarai.
From:[info]ctulhu
Date:February 14th, 2020 - 12:36 pm
(Link)
Nu jā un kur vēl bija striktas lomas? Visādās sovoka tipa valstīs. Cilvēki negrib ka sabiedrība vai valsts uzspiež tiem striktas lomas un ieliek stingri noteiktās vietās. Apmēram aiz šī iemesla slikta idejas sūkā un dara to slikti. Brīvības nav. Nav tajā pasākumā paredzēta. Nu vot un šitajā tradicionālajā pasākumā kāds bija arī brīvības nav.
From:[info]gnidrologs
Date:February 14th, 2020 - 09:50 pm
(Link)
Nu un kas notiek progresīvajā sabiedrībā. Brīvības tā pat nav. Pie tam, ja tradicionālā sabiedrība aizliedza brīvību degradēties, tad progresīvā brīvību nedegradēties.
From:[info]ctulhu
Date:February 15th, 2020 - 12:06 am
(Link)
Nu tad pret visādiem mēģinājumiem ierbežot brīvību arī vajag vērsties, also nu sieviešu vēlēšananās pēc augstākās izglītības kas bija pamatā 19 gs feminismam jau nu nekādi nav brīvība jeb vēlme degradēties :)
From:[info]ctulhu
Date:February 12th, 2020 - 01:54 pm
(Link)
Bet noteicošā pasaulē jau ir tieši kosmopolītiskā un pārnacionālā daļa.
From:[info]krishjaanis2
Date:February 12th, 2020 - 03:21 pm
(Link)
Tas ir absolūtais cilvēces mazākums.
From:[info]ctulhu
Date:February 12th, 2020 - 03:30 pm
(Link)
Mazākums pēc skaita, vairākums pēc intelekta
From:[info]krishjaanis2
Date:February 12th, 2020 - 04:30 pm
(Link)
Nav redzēts, ka viņi būtu sevišķi intelektuāli. Izglītoti jā, bet ne inteliģenti.
From:[info]ctulhu
Date:February 12th, 2020 - 04:33 pm
(Link)
Gan jau kāds dunduks starp viņiem gadās, bet vidēji būs gan inteliģentāki gan empātiskāki par vidējo.
From:[info]gnidrologs
Date:February 12th, 2020 - 08:49 pm
(Link)
Jā, kosmopolītiski pārnacionāla kabala, kura nicina tādus kā tu un es un kuru vienīgais mērķis ir varas saglabāšana un vairošana. Be good goy, consume and obey.