Heart*Stripper
Viss ir, lai mēs tuvotos Esamībai..
Domāju par sevi.. 
26th-Jul-2005 08:26 am
Skatījos BBC sižetu par Nigēriju. Mēnešiem neēduši cilvēki. Humānā palīdzība, kuras pietiek mazai daļiņai. Jauns pāris ar mazu bērniņu uz rokām, kuri 6 km ar kājām mērojuši, lai saņemtu kaut dzeramo ūdeni. Mirstoši cilvēki. Mazi bērni, kuru locekļi atgādina izkaltušus koku zariņus. Slimi un mirstoši bērni. Bērni, kuri vairs neēd, jo mutē kukaiņi ievazājuši infekcijas. Bērni ar jēlu ādu. Bērni, kuriem sāp. Raudošs vīrietis. Izmisums. Nolemtība. Izmisums un nolemtība 4-gadīgas meitenītes izteiksmīgajās acīs, kura pāris dienas ir ēdusi un nu var jau piecelties uz savām kājām. Mēms sauciens pēc cilvēciska atbalsta, to atbalsta, kuriem ir, ar ko dalīties.
Mans izmisums. Lūgšana. Dievs, par ko mēs te ikdienā karojam, kamēr pasaulē notiek tādas cilvēciskas traģēdijas!!! Kādai mugurā nav, ko vilkt, kādam kāds ne to pateica, ne tā izdarīja, ne tā krūzīti nolika, kādai sūdīga vīramāte, kādai pārāk daudz džeku, kādai neviena, kādam vajag, lai visa sabiedrība atzīst viņa tiesības dupsēt vīriešus, kāds pārāk maz pelna, kāds nospēlē tūkstošus spēļu zāles, kādam nepietiek naudas krutkai, kādai n-tie kurpju pāri un nezina, kuru šodien vilkt, kāda nezina, kādā krāsā aizkarus pirkt un kādam vajag jaunu mobilo..
F***, par ko mēs te vispār pārdzīvojam?!
Comments 
26th-Jul-2005 09:14 am
Manas domas bija pavisam citā virzienā..
Kā cilvēki "dzīvo" citur un kā mēs te dzīvojam. Ar kādām prioritātēm, problēmām..
26th-Jul-2005 09:21 am
so? vai visiem būtu jādzīvo vienādi? vai tu atkal gribi uzņemties soģa lomu un noteikt, kā būs katram dzīvot, par ko uztraukties un par ko ne? un atkal ne par sevi - "kā MĒS te dzīvojam. kas ir MĒS? MĒS, Krievijas cars ķeizars? vai tomēr ES?

domāju, ka tajā brīdī, kad Tu sevi nodalīsi no masas, tev daudz kas mainīsies uztverē un domāšanā. pašlaik tur valda visai liela putra, tā vismaz liekas. identificē sevi.
26th-Jul-2005 09:24 am
ooo, Tu uzņemsies lielā soģa lomu un mani nosodīsi? :P Un mācīsi dzīvot? Un pati bez vainas, tāda ideāla? Un noliegt elementāras dzīves patiesības? Jeb dzīvot haosā, leiputrijā, bez gala un malas, bez pamatiem, bez pieturaspunktiem? Be ideāliem, mērķiem, uzskatiem, kā lellei, kā mehāniskam robotam? No Tavas puses vispār nav nekādu ideju un uzskatu, vien kritika un visa nosodīšana! Bezjēga..
This page was loaded Oct 5th 2024, 9:03 pm GMT.