Heart*Stripper
Viss ir, lai mēs tuvotos Esamībai..
Pirms 
7th-Jan-2008 01:59 pm
Sajūta kā pirms eksāmena.
Iedomājies, kā ir satikties ar cilvēku, kurš redz gandrīz cauri, ierauga visu tevi, zina, ko tu vakar darīji, ko domā, zina tavus noslēpumus un ierauga tavu dvēseli..
Comments 
7th-Jan-2008 03:03 pm
Vēlēties attīstīt - tas ir jāvēlas pašam cilvēkam. Ja viņš to negribēs, nekādi skolotāji nepalīdzēs. Kad cilvēks ir gatavs, kad viņam ko ļooti vajag, nāks palīdzība, būs kāds, varbūt skolotājs, varbūt Skolotājs, varbūt draugs..
Lūdzu, ir iespēja iet uz semināriem, reāli nodarboties ar sevi, ir reklāma, ir visiem pieejama informācija. Kam vajag, atradīs un nāks. Kā tad Tu gribi - lai dziednieki iet pa ielu ar plakātiem un skaļi reklamējas? ;))) To lai dara čigānietes pie centrāltirgus un rauj aiz rokas garāmgājējus.
Nauda.. Nu tas ir kaut vai tāpēc, lai atlasītu vienkārši dīkdieņus, kuri to varētu izmantot aiz neko darīt, un cilvēkus, kam tas tiešām svarīgi. Dziednieks vai vienalga kas atdod sevi, savu enerģiju, kas var būt vēl vērtīgāks..
Mācības? Kas ir mācības? Tās ir definīcijas, pareizības, noteikumi, kas ierobežo, kas nesniedz brīvību. Bet patiesība ir tikai tur, kur sākas brīvība. Tā es domāju pašlaik. Varbūt rīt tā vairs nedomāšu.. Bet diez vai :))
7th-Jan-2008 03:14 pm
:) Es to visu zinu... Un es nevēlos strīdēties ar 1000 grāmatās un mājas lapās rakstīto... Parunāsim rīt, kad Tu domāsi savādāk, ja tāda diena pienāks :)
7th-Jan-2008 10:01 pm
Nav nekādas nozīmes tam, kas rakstīts. Nozīme ir tikai tam, ko jūti..
This page was loaded May 5th 2024, 12:35 am GMT.