Heart*Stripper
Viss ir, lai mēs tuvotos Esamībai..
Pirms 
7th-Jan-2008 01:59 pm
Sajūta kā pirms eksāmena.
Iedomājies, kā ir satikties ar cilvēku, kurš redz gandrīz cauri, ierauga visu tevi, zina, ko tu vakar darīji, ko domā, zina tavus noslēpumus un ierauga tavu dvēseli..
Comments 
7th-Jan-2008 02:01 pm
interesanti odnako...
7th-Jan-2008 02:09 pm
Un kā vēl!

Ja nav slinkums, vari uzmest aci šim tekstam, kādā līmenī viņa strādā:

"Hнекоторые выдержки из личных бесед Алии со своими клиентами в Москве и Швеции. Беседы представлены без каких-либо исправлений.

Наталья, 37 лет, Москва:
- У меня проблема забеременеть. Я живу с человеком, которого я люблю, но не могу зачать ребёнка. А недавно доктор обнаружила нарост внизу брюшной полости.
- Ты говоришь, и передо мной возник экран, на котором я вижу тебя в возрасте 4-5 лет. У тебя грустные глаза, и ты глядишь в пустоту. И хотя твои родители рядом, в тебе неуверенность, ты чувствуешь, что тебя не любят или не понимают. Это ощущение, которое ты принесла с собой из прошлых жизней, усилилось, когда ты пришла в этот мир, потому что с момента зачатия ты не доверяла своей матери. Это значит, что, когда ты была в утробе матери, ты знала, что она не способна тебя любить. Что в свою очередь происходило из-за её внутреннего конфликта: её обездоленности, серьёзных трудностей во взаимоотношениях, прежде всего с родителями и другими людьми. Что мать ощущает неуверенность и страха перед будущим. Эти ощущения матери передались тебе. Итак, ты пришла в этот мир, имея сильное желание быть любимой, желание, которое не исполнилось. Отец любил тебя, но он оставил вас с матерью, когда тебе было 5 лет. Это было для тебя сильным ударом. Первое время ты переживала полное одиночество. В душе всё ёщё оставалось это желание быть любимой. Рассудком ты бы хотела стать матерью, или, пожалуй, ты бы хотела попытаться сыграть роль матери, но твоё внутреннее я протестует: ты не получила достаточно любви, даже от самой себя. Вот почему ты ревнуешь детей, если бы у тебя был ребёнок, ты бы даже ревновала его, если бы он попытался сблизиться с тобой в поисках любви. Может, это звучит странно, но ты ревнуешь других из-за внимания, которое они получают от тебя. У тебя множество внутренних страхов. Страх, а что случиться завтра, страх остаться одной, страх замкнутого пространства, ты боишься ездить в метро, потому что твоя аура сдавливается. Ты не любишь город, в котором живёшь, в твоей квартире слишком много старых, ненужных вещей, которые обременяют тебя своими энергиями. Ты фантазируешь о том, что переедешь куда-нибудь, но ты не знаешь куда? И ты говоришь, что любишь мужчину, но это что-то такое, в чём ты хочешь уверить себя, и меня тоже. Ты ему не доверяешь; ты знаешь, что он нуждается в тебе больше, чем ты нуждаешься в нём. Он также полон противоречивых чувств и поведения. Он всегда старается что-то утаить от тебя, он не говорит о своих намерениях, часто ты уличаешь его в том, что он большой лжец. Кстати, у тебя раньше уже был в жизни подобный мужчина, так что всё как будто снова и снова повторяется…
Это всё очень трагично. Может быть, ты не согласна с тем, что я тебе сказала?

(Теперь наступила пауза, Наталья уставилась в пустоту со слезами на глазах.)

Алия, ты оживила много болезненных воспоминаний, но также открыла мне то, что я больше всего не хотела видеть. Ты во всём совершенно права. Это – правда, что мой ум хочет ребёнка, но я чувствую, что не готова быть матерью, но также я не думаю, что я действительно так чувствую. Что бы я смогла дать ребёнку, если всё в моей жизни так нестабильно? Мне кажется, что я сама ребёнок, который надеется получить любовь от всех людей, окружающих его, и чем больше, тем лучше. Я испытываю огромные страдания из-за этого негативного программирования, и я не знаю, как от него освободиться… Конечно, я боюсь замкнутого пространства, и когда я прихожу домой в свою квартиру, то у меня буквально начинается психоз. Даже если я до этого была в радостном настроении. Я не знаю, что делать…

-Наталья, лучше всего начать исцеление твоей души через покаяние. Попроси прощения у самой себя, у своей матери, а потом у каждого человека, который тебе встречался на жизненном пути. [..]"
7th-Jan-2008 02:25 pm
vienreizēji!!!! bet pie viņas jau grūti tikt, ja?
katrā gadijumā, pēc tam divos vārdos pastāsti, kas un kā! :)

lai veicas!
7th-Jan-2008 02:31 pm
Paldies, būs jau labi! ;))
Uzrakstīšu, ja būšu spējīga.. Man stāstīja, ka pēc tikšanās ar viņu visa pasaule liekas Mīlestība, it viss, pat mašīnas un sniegs uz ielas :P Cilvēks ir kā no citas pasaules, citās sajūtās, ierauga daudz ko citādi.

Grūti nav tikt, tikai vajag piezvanīt..
7th-Jan-2008 02:32 pm
man šī sajūta dikti pietrūkst..
7th-Jan-2008 02:36 pm
Bet tā ir fantastiska sajūta, pati burvīgākā! Nu jā, tā jau ir gandrīz visiem cilvēkiem, ikdienā pazaudēta saikne ar to Augstāko, ar Sākumu. Bet viss ir iespējams, visu var atkal vērst par labu :)
Viņa kā reiz ierauga, pie kā jāstrādā, kam jāpievērš uzmanība, ar ko jāsāk.
Man kā reiz tagad kaut kāds šurumburums un totāls bardaks dzīvē, nē, manā pašas galvā, baigi vajadzīgs kāds, kas ieliks skrūvītes un saliks pa plauktiņiem, vismaz palīdzēs to izdarīt..
7th-Jan-2008 02:50 pm
es sazvaniju viņu! dīvaina sajūta jau sarunājoties! viņa mani sazvanīs tuvāko dienu laikā un pateiks, kad varam tikties! :))))))))) esmu satraukājusies!
7th-Jan-2008 02:52 pm
Hei, super! :)))
Jā, es arī saku, ka dīvaina sajūta jau sarunājoties. Tāda gaišuma un mīļuma sajūta, ne? Kā ar mammu runātos ;))
Turu īkšķus, lai viņa Tev piezvanītu un jums izdotos!!!
7th-Jan-2008 04:14 pm
paldies! nu re un pēc tam NOTEIKTI satiksimies! :)))
7th-Jan-2008 02:35 pm
skaisti:) lai jums izdodas:)
7th-Jan-2008 02:36 pm
Jā, būs jāsāk atkal strādā ar sevi :)
Paldies!
7th-Jan-2008 02:38 pm
Tā ir arī pie mana Skolotāja, jā :)
Un tās bailes bija vien pirmajā reizē, pēc tam manī iestājās vienkārši beznosacījumu uzticēšanās..
Lai tev vērtīgi!
7th-Jan-2008 02:42 pm
Nē, baiļu nav! Ir tāds satraukums, kā pirms tikšanās ar ko mīļu, gaišu un jauku :) Ir ļoti jaukas sajūtas..
Paldies!
7th-Jan-2008 02:10 pm
Es ļoti labi zinu, ka ir miljoniem cilvēku, kas uz šādiem cilvēkiem ar īpašām spējām raugās ar lielu skepsi :)
Bet nu.. Šovakar visu pārbaudīšu uz savas ādas!
7th-Jan-2008 02:12 pm
Gribu :)
7th-Jan-2008 02:19 pm
Viņas koordinātas, tel.nr. ir Akvilonas mājas lapā. Nezinu, cik ilgi viņa tagad būs Rīgā. Mēģini, piezvani, sarunā, varbūt piekritīs :) Jo principā viņa reti strādā individuāli..
7th-Jan-2008 02:27 pm
Patiesībā es negribu, lai ar mani strādā, es drīzāk gribu to nejaušību- satikšanos, teiksim, kopā braucot vilcienā, uzn tad viņa uzmestu man aci un teiktu- zini, Tava problēma ir tur un tur :)))
7th-Jan-2008 02:29 pm
Ja Tu viņu satiktu, viņa nekad neteiktu, kas Tu esi un diagnozes neuzstādītu :) Tādi cilvēki nemēdz tā publiski atklāties. Kam vajadzēs, atradīs ceļu :))
7th-Jan-2008 02:29 pm
Fui, pārrakstījos! Nevis neteiktu, kas Tu esi, bet neteiktu, kas viņa pati ir, neatklātos :))
7th-Jan-2008 02:43 pm
Nu, ja justu, ka vajag, gan jau atklātos ;)
7th-Jan-2008 02:46 pm
Domā, viņai to baigi vajag? ;))
Vajag jau tiem, kas meklē viņu, vajag viņas palīdzību.
Īsts Skolotājs vienmēr paliek nemanāms.
7th-Jan-2008 02:55 pm
Nestrīdēšos... Bet Tavā teiktajā daudz kas nesakrīt ar to, kā man šķiet, ka būtu jānotiek... :) Bet Tu runā par savu priekšstatu par Skolotāju, man tas ir citāds... :) Nē, nu ok, pateikšu gan- ja skolotājs ir īsts Skolotājs, viņam vajadzētu redzēt talantus un vēlēties tos attīstīt, nevis tikai gaidīt, kad nāk pie viņa tie, kas sevi par tādiem iedomājušies... Ja runa tikai par naudu, otrais variants izdevīgāks- naudas daudz, bet cilvēku, kas pašu varētu pārspēt, maz... :) (pieņemu, ka tas nesakrīt ne ar vienu no tām mācībām, kurai Tu piekrīti :)))
7th-Jan-2008 03:03 pm
Vēlēties attīstīt - tas ir jāvēlas pašam cilvēkam. Ja viņš to negribēs, nekādi skolotāji nepalīdzēs. Kad cilvēks ir gatavs, kad viņam ko ļooti vajag, nāks palīdzība, būs kāds, varbūt skolotājs, varbūt Skolotājs, varbūt draugs..
Lūdzu, ir iespēja iet uz semināriem, reāli nodarboties ar sevi, ir reklāma, ir visiem pieejama informācija. Kam vajag, atradīs un nāks. Kā tad Tu gribi - lai dziednieki iet pa ielu ar plakātiem un skaļi reklamējas? ;))) To lai dara čigānietes pie centrāltirgus un rauj aiz rokas garāmgājējus.
Nauda.. Nu tas ir kaut vai tāpēc, lai atlasītu vienkārši dīkdieņus, kuri to varētu izmantot aiz neko darīt, un cilvēkus, kam tas tiešām svarīgi. Dziednieks vai vienalga kas atdod sevi, savu enerģiju, kas var būt vēl vērtīgāks..
Mācības? Kas ir mācības? Tās ir definīcijas, pareizības, noteikumi, kas ierobežo, kas nesniedz brīvību. Bet patiesība ir tikai tur, kur sākas brīvība. Tā es domāju pašlaik. Varbūt rīt tā vairs nedomāšu.. Bet diez vai :))
7th-Jan-2008 03:14 pm
:) Es to visu zinu... Un es nevēlos strīdēties ar 1000 grāmatās un mājas lapās rakstīto... Parunāsim rīt, kad Tu domāsi savādāk, ja tāda diena pienāks :)
7th-Jan-2008 10:01 pm
Nav nekādas nozīmes tam, kas rakstīts. Nozīme ir tikai tam, ko jūti..
7th-Jan-2008 03:25 pm
ja skolotājs ir īsts Skolotājs, viņam vajadzētu redzēt talantus un vēlēties tos attīstīt, nevis tikai gaidīt, kad nāk pie viņa tie, kas sevi par tādiem iedomājušies...
Muļķības.
7th-Jan-2008 05:05 pm
:) Dziļa doma... Paldies, ka padalījies :)
7th-Jan-2008 02:28 pm
Alija Lučezarnaja?
7th-Jan-2008 02:30 pm
Mhm. Varbūt esi ko par viņu dzirdējusi?
7th-Jan-2008 02:31 pm
es tur uz kaut kādu nr pazvaniju... un uz mani gandrīz vai sabļāva, lai zvanu kaut kur citur un pa citu nr. a pa kādu, nepateica... cūcība.

a ja nav noslēpums, cik šī vizīte izmaksā?
esmu patiesi ieinteresēta, jo mana dzīve ir tik nesakārtota un ir tik daudz jautājumu un kuriem atbildes pati nevaru atrast... :(
7th-Jan-2008 02:34 pm
Tur - tas ir kur? :)
Es te augstāk rakstīju, Akvilonas mājas lapā ir viņas personīgais mob., tas gan semināra saistībā, bet nav svarīgi..
http://www.akvilona.lv/public/26487.html
Varbūt pamēģini? Bet viņa var arī atteikt, ar to jārēķinās.. Viņa jau pa tel.jūt, kas piezvanījis :)
Par naudām.. Es jau biju gatava maksāt daudz, mani jau brīdināja, ka nav lēts "prieks", bet izrādās, ka ir gan, tikai 35ls.
This page was loaded Apr 25th 2024, 5:50 pm GMT.