Heart*Stripper
Viss ir, lai mēs tuvotos Esamībai..
Es arī! Es arī! Par to pašu. 
31st-May-2007 03:10 pm
Patiesībā tikai šorīt, paklausoties bezjēdzīgās debates Saeimā, tā vairāk iedziļinājos visā prezidenta lietā.
Pareizi gan teica Kariņš, ka izceļojušie 70tk ne tikai materiālo labumu gūšanai, bet arī tīcības zaudēšanas dēļ šai valstij, ir zīme, ka nevar turpināt Saeimā ieviesto kārtību, kad tiek balstots tā, kā liek "augšas". Ir jābūt atbildīgiem. Blablabla, pareizi vārdi, bet bez adresāta.
Nosvērtie, pārliecinātie kalvīša un šlesera ģīmji bija 100% zīme, ka viss jau izlemts, ka var kaut revolūciju tauta taisīt, kaut visi būt pret, bet ir izlemts.

Feini, ieliktenis, marionete whatever, pakalpiņš, kas smuki izskatīsies, uzstāsies ar priekšā uzrakstītām runām un neiebildīs valdošajai koalīcijai. Ko būtu darījis Endziņš. 100% būtu. Viņš pārāk labi pārzina likumdošanu un arī to virtuvi, kas darās politikā.
Nu gandrīz kā garkājaina blondīne, "biezā" mīļākā, kuras uzdevums būt smukai, iztapīgai kucei un turēt muti ciet.

Aizsedzoties ar vārdiem, ka vajadzīgs bezpartejisks cilvēks, patiesībā domājot, ka vajadzīgs cilvēks, kas nekur nejauksies un netaisīs tādus sūdus, kādus Vaira atļāvās, neizsludinot slavenos likuma grozījumus.

Es vēl padomāju, varbūt arī tieši tagad un tāpēc Lembergs ietupināts, lai nevarētu ietekmēt šīs vēlēšanas. Redzēsim - ja pēc neilga laika viņu izlaidīs, tad skaidrs, ka tāpēc..
Comments 
31st-May-2007 09:49 pm
Piekrītu, ka Endziņš noteikti būtu bijis labāks kandidāts.
This page was loaded Jul 9th 2024, 2:28 am GMT.