Heart*Stripper
Viss ir, lai mēs tuvotos Esamībai..
Es arī! Es arī! Par to pašu. 
31st-May-2007 03:10 pm
Patiesībā tikai šorīt, paklausoties bezjēdzīgās debates Saeimā, tā vairāk iedziļinājos visā prezidenta lietā.
Pareizi gan teica Kariņš, ka izceļojušie 70tk ne tikai materiālo labumu gūšanai, bet arī tīcības zaudēšanas dēļ šai valstij, ir zīme, ka nevar turpināt Saeimā ieviesto kārtību, kad tiek balstots tā, kā liek "augšas". Ir jābūt atbildīgiem. Blablabla, pareizi vārdi, bet bez adresāta.
Nosvērtie, pārliecinātie kalvīša un šlesera ģīmji bija 100% zīme, ka viss jau izlemts, ka var kaut revolūciju tauta taisīt, kaut visi būt pret, bet ir izlemts.

Feini, ieliktenis, marionete whatever, pakalpiņš, kas smuki izskatīsies, uzstāsies ar priekšā uzrakstītām runām un neiebildīs valdošajai koalīcijai. Ko būtu darījis Endziņš. 100% būtu. Viņš pārāk labi pārzina likumdošanu un arī to virtuvi, kas darās politikā.
Nu gandrīz kā garkājaina blondīne, "biezā" mīļākā, kuras uzdevums būt smukai, iztapīgai kucei un turēt muti ciet.

Aizsedzoties ar vārdiem, ka vajadzīgs bezpartejisks cilvēks, patiesībā domājot, ka vajadzīgs cilvēks, kas nekur nejauksies un netaisīs tādus sūdus, kādus Vaira atļāvās, neizsludinot slavenos likuma grozījumus.

Es vēl padomāju, varbūt arī tieši tagad un tāpēc Lembergs ietupināts, lai nevarētu ietekmēt šīs vēlēšanas. Redzēsim - ja pēc neilga laika viņu izlaidīs, tad skaidrs, ka tāpēc..
Comments 
31st-May-2007 05:45 pm
Lembergs JAU ir attaisnots.

Tu domā, ka Zatlers ir skaists? Tā viņa Hitlera fričene? Lai gan vizuāli vērtēt nav labi. Tādā gadījumā - tā lieta ar aploksnēm - nu, nav simpātiski...
31st-May-2007 06:08 pm
Tā kā ziņas neskatos un arī netā nelasu, tad arī nezinu - viņš vai ta` nav vairs cietumā?

Es nedomā, ka Zatlers skaists, bet normāls, izskatīgs vīrietis, vienīgi ar matiem kaut kas jādara.
Ar aploksnēm - tieši tā. Neviens pacients nedod tāpat vien. Mamma arī deva reiz, bet intensīvās terapijas nod. vadītājs teica - nevajag, jums pašai noderēs. Un nepaņēma. Jā, noderēja. Tētim bēres pēcāk rīkojām.
31st-May-2007 09:54 pm - Precizēju
Lembergs ir attaisnots tikai Grīnberga lietā un nav zināms vai šis pirmās instances spriedums netiks pārsūdzēts. Galvenajās apsūdzībās tiesas process pat nav sācies.
31st-May-2007 10:58 pm - Re: Precizēju
nu vo.. :/
1st-Jun-2007 06:40 pm - Re: Precizēju
es speciāli neraxtīju, ka ir ārā no cietuma, bet tikai attaisnots...

man šis prezidents neliekas pārliecinošs...
31st-May-2007 09:49 pm
Piekrītu, ka Endziņš noteikti būtu bijis labāks kandidāts.
31st-May-2007 09:52 pm
tb bija labāks kandidāts
31st-May-2007 10:59 pm
Noteikti!
Bet ne labākais.
Tas vnk nebija iespējams pašreizējā situāijā..
11th-Jun-2007 04:21 pm
Nuss, sūdu gan tur nebija nekādu. Sanāca ziemā pāris vireļi kopā lai padomātu, kā konkurentiem ieriebt. Izdomāja, ka šie gaidāmie likuma grozījumi varētu būt pateicīga augsne ažiotāžai. Vaira pievienojās komandai un spēle gāja vaļā. Nekā jauna šai pasaulē. Un nekāda bezpartejiskuma likumu grozījumu apturēšanā.
This page was loaded Jul 5th 2024, 10:49 pm GMT.