Heart*Stripper
Viss ir, lai mēs tuvotos Esamībai..
Atkarības 
28th-Feb-2006 10:41 am
Šeit un Tagad bez Pētera vairs nav tas. Absolūti zaudējis savu īpašo garšu un smaržu. Palicis par tīri psiholoģisku raidījumu. Nevar taču visu analizēt tikai ar prātu.
Vakar runāja par atkarībām. Viss jau ļoti pareizi un skaisti, kā pa plauktiņiem. Bet kā tā var pateikt - nav svarīgi tie cēloņi, nemaz nemeklējiet - kāpēc, nemaz netērējiet laiku, lai okšķerētu iemeslus.
Ko tik muļķīgu dzirdēt.. Manā izpratnē pats galvenais ir cēlonis! Kaut to arī ir visgrūtāk atrast. Jebkurš zinošs dziednieks vispirms uztausta cēloņus, lai varētu kaiti izārstēt. Un izārstēt tā, lai tas vairs neatkārtotos. Lūk, kāpēc vajadzīgi tie cēloņi.. Kā brīdinājuma zīmes, kas ceļa malā saka - nē, tur labāk vairs neej. Un aizpildīt laiku ar ko citu, ar ko tādu, kas negraus..
Bet var jau būt, ka atkarības ir izņēmums. Iešuj ampulu un staigā. Aizej uz anonīmajiem un viss ok. Kaut esmu dzirdējusi no kādas sievietes, ka tā Minesotas programma viņai bijusi kā kaķim zem astes - tāpat staigā un naudu nospēlē, aizņemās un atkal nospēlē..
Comments 
28th-Feb-2006 10:50 am
nevar palīdzēt tam, kas to nevēlas.
Esmu dzirdējusi pretējo par Minesotas pr.
28th-Feb-2006 10:53 am
Tas jau i` pirmais un galvenais - ja pats nevēlas, nekas arī nepalīdzēs..
28th-Feb-2006 10:56 am
Es arii agraak to nesapratu (par ceelonju nemekleeshanu, netershanu laiku), kad saskaaros ar Geshtaltu. Liekas, pagaja vismaz gads uz personigas pieredzes, lidz sapratu to domu. Un tagad taa ir arii mana paarlieciiba.

Ja Tu velies, es varu uzrakstit, kaa es to saprotu.
28th-Feb-2006 10:58 am
Protams, uzraksti!
Viņa par šo vairāk nekā nepaskaidroja..
Tīri teorētiski varbūt saprotu, bet pēc personīgās pieredzes [vismaz man tā i] zinu, cik svarīgi ir apzināties cēloņus.
28th-Feb-2006 11:08 am
Arii geshtaltaa Tu apzinies celonjus, bet taa seciba vnk ir apgriezta. Ja psihoanaliizee Tu aizejot pie terapeita strada ar pagatni=meklee tur celonjus, tad geshtaltaa Tu strada ar tagadni- to kaa Tu juties tagad, te, shaja bridi, shajas attiecibas. Un caur to nonaak pie celonja. Jo vinsh jau izpauzhas tagadnee. Lidz ar to stradajot ar shim sajutam, Tu ietaupi laiku tada zinja, ka darbs ir ar shodienas situaciju, sajutam, un to atrisinot Tu atrisini ari to celoni, citadi jau nevar.. ja taa pa istam tas lietas skatas. Tur sanaak taa laika ekonomija, ka Tu esi sakartojis shodienu- caur to ari pagatni, un atradis celoni. Taa es to redzu un jutu uz sevis. Bet katram jau atkal savs piemerotaks.
28th-Feb-2006 11:17 am
Nu redz, Tu vismaz paskaidroji kā cilvēks :) Viņa neko - tikai nocirta, ka cēloņiem nav nozīmes, nemaz par to nedomājiet un viss. Tur pat nebija runa par geštaltterapiju..
This page was loaded Apr 25th 2024, 3:07 pm GMT.