Hashz ([info]hashtreck) rakstīja,
@ 2005-01-27 00:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:fine
Mūzika:Cybernetic:fuckheadz - Cybernetic Defect

Novēlējums...
[...] Tāpēc arī viņš saviem mācekļiem novēlēja: "Lai ko arī ļaudis par jums runātu, vai tas būtu taisnīgi vai netaisnīgi, lapini vai nepieklājīgi, labsirdīgi vai ar ļaunumu, jums, mani mācekļi, pie tā jāpierod... Jūsu prātam jāpaliek tīram, neaptraipītam... Tāpat arī ļaunus vārdus jūs nedrīkstat teikt... Jums jābūt labsirdīgiem un līdzcietīgiem, ar mīlošām sirdīm un neperinot sevī naidu... Ieskaujiet tādu cilvēku nepārtrauktā mīlas pilnu domu plūsmā... Un, sākot ar viņu, piepildiet visu pasauli ar nemitīgām mīlas pilnas labestības domām, ar domām, kas ir pašas augošas kā pasaule, brīvas no naida un dusmām... Tādā garā jums, mācekļi, sevi jāaudzina" [...]



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]manga
2005-01-27 00:52 (saite)
vienmēr, kad tika pieminēts kāds ievērojams cilvēks, Balzaks noņēma cepuri, bet, ja tās nebija galvā, ar žestu atdarināja šo kustību.

(Atbildēt uz šo)


[info]lago
2005-01-27 01:17 (saite)
paldies!

(Atbildēt uz šo)


[info]zilene
2005-01-27 06:46 (saite)
nez, man kaiminjos dziivo lliidziigi cilveeki kaa sheit tu vinjus apraksti - ja godiigi, tad tas ir ljoti kaitinoshi. gribeetos labaak buut taadai kaadai nu reiz esi, arii ar ljaunuma dzirksti, ja tas ir nepiecieshams.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?