arch ([info]arch) rakstīja,
Re:
Nuu nezinu cik taa dziive ir briivaaka bez mobzha.. Mobiilais Tevi ne pie kaa nepiesaista. Tev vinsh ir un viss. Tev pastaav iespeeja celt/necelt klausuli, runaat/nerunaat, suutiit iiszinju/nesuutiit, njemt liidzi telefonu/atstaat maajaas, sargaat vinju/skraapeet pret apmali. Kur tur ir piesaistiishana? Vienkaarshi vajadziibas gadiijumaa Tev taads ir, ja nu savajagaas zvaniit (ja ir plashaaks pazinju loks).. naprimer mani, ja ir kaut kas saistiibaa ar darbu, tad man zvana tikai uz mobilo. Nav jaadod maajas numurs, mani netraucee tad, kad es to negribu, jo mobilo tad vienkaarshi izsleedzu un manu maajas nummuru vispaar zin tikai tuvaakie draugi un pazinjas.
Nauda uz kartes.. nee nu protams - es arii vairaak uzticos pikjim, kas pasham glabaajas bikshu kabataa, zekjee vai kaa nu kuram ;) Bet runa ir par to, ka man ir jaaizteeree fuckin daudz laiks, maybe pat stunda, lai dabuutu savu minimaalo stipendiju 6ls.. nu nez.
DVD ir kaut kas tieshaam labs un taa, bet taisniiba - driiz vien VHS pieliidzinaas teixim ar roku griezhamajam projektoram muusdienaas. Tas tagad liekas kaut kas pilniigi nenormaals. Bet Tu tachu pats galu galaa seedi pie NE-468hercu datora, NE-8colliiga krievu melnbalta televizora, NE-primitiiva-ixa stuures. Evoluucija notiek un Tu pats vinjai ej liidzi, apdirsdams to =) kaut kaa diivaini druscinj ..


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?