Hashz ([info]hashtreck) rakstīja,
@ 2010-11-27 13:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pec vismaz gada partraukuma izdevaas izrauties uz kino apmeklejumu, ko attaisnoju ar valodas macisanos, jo vairs nav tie gadi, kad vareju tapat bez iemesla izklaideties. Gimene un darbs visu noliek savaas vietaas:)) Bet filmas kolosalas, turklat pilnigi bez maksas. Mars og Venus, Appelsinpiken un Upperdog.

Soriit, braucot uz laukiem, uz meza cela redzeejaam alni dikten lielu un staltu. Galanti nobremzeejaam un pagaidijaam, kamer tas bez steigas skerso celju un aizbrien sniegotajaa mezaa. Ehh.

Liekas, kopaa ar sniegu par galvu gazas milestiba un visapkart glezno pasaku, gaisu telpu klusaa priekaa minamaam peedaam. Tadel aunu ka nu savas skrienambotas un velku salli, lai dotos pie patiesibas jeb tur aaraa.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zaljsh
2010-11-27 14:01 (saite)
Beidzot sniegs. Tas, ko tik ilgi gaidīju. Nu tā, ka - visu vasaru (: Bet jocīgi, tagad, kad man ir sniegs, domas kavējas pie klintīm, mugursomas un medūzām... Sailgojos pēc tāda Krimas brauciena. Tavā kompānijā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hashtreck
2010-11-27 18:04 (saite)
Njaa, par to var tagad pasapnot. Liekas, ir guts prieksstats, bet izdzivota no taas ir vien nieciga dalina. Jaa, cerams, naks reiz vel iespejas. ;)

Saules starainji caur sasnigusu eglu zariem un caukstona zem peedaam spej neticami uzladet. Man laikam shiis vasaras karstums loti palicis atminaa kaa smags laiks, kad mazais dzima, bija taa milziigaa sutona un ar to saistitas problemas. Tagad gara kartiga ziema butu ka reiz laikaa, lai sailgotos atkal pec pludmales.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zaljsh
2010-11-28 01:07 (saite)
kopš 17ā, kopš man ir darbs (starp citu, es tagad arī grāmatās - Globuss), nespēju saņemties skriet. nav spēka pat mājās tikt... ceru rītdien savākties, jo sniegs tiešām vilina, un vēl tīrais gaiss.. un tas miers... vien cilvēki manā mežā par daudz. Tev cilvēki netraucē? Tu skrien ar mūziku?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hashtreck
2010-11-30 14:13 (saite)
gan pa urbaanu, gan pa mezu,
gan ar muziku (paslaik topaa neegju hiphops), gan bez.
kaa sanaak, atkariibaa no katra brizha iespeejaam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]8
2010-11-27 14:06 (saite)
Tu esi Zviedrijaa?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hashtreck
2010-11-27 18:05 (saite)
Kas liek taa spriest?
Tepat pa Keguma rajonu bizinu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]8
2010-11-27 22:08 (saite)
Filmas nosaukums un tas ka valoda jamacas :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?