Hashz ([info]hashtreck) rakstīja,
@ 2010-02-26 19:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:kmfdm - bait & switch

darba tirgus situācijas iepēte
Grāmatu Izstādē 2010 apstaigāju vairākas izdevniecības, apjautājoties par darba iespējām kā grāmatu maketētājam. Viena daļa no tām palūdza atstāt koordinātas, otra daļa (profesionālais gals) palūdza atsūtīt CV. Diemžēl no lielākajām izdevniecībām neizdevās atrast kompetentas personas personāldaļu jautājumos. Vienīgo atraidījumu saņēmu tikai no kāda hipija, kurš pārstāvēja kādu nelielu vācu izdevniecību.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ts
2010-02-27 07:30 (saite)
klausies, šaurās nozares speciālist, es vot atcerējos, ka latvijā tīri daudz drukājas visādas ārzemju grāmatas un žurčiki. konkrēti par vienu norvēģu žurčiku biju dzirdējis. žurčiks tas kaut kāds par augsto mākslu vai mūziku bija, ķipa tavo. hmm, drukājas. nu maketējas tad laikam gan tais ārzemēs, bet nez, moš visādi. paroc šitajā virzienā.
tie, kas šitādus ārzemju pasūtījumus drukā, tādās vietējās izstādēs moš nemaz neparādās.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]jubilacija
2010-02-27 16:34 (saite)
izdevniecības šobrīd uz nāves sliekņa cenšas vēl līdzsvaru noturēt. CV, protams, var sūtīt, kādreiz jau var paveikties, labākais, tiešām, kā ieteica TS, apvaicāties tipogrāfijās, viņiem arvien biežāk parādās pasūtītāji, kurus kādreiz apkalpoja izdevniecības, be tagad pasūtītājs grib iztikt bez starpnieka, tādēļ tipenes, lai dabūtu darbu, piekrīt taisīt maketus, lasīt korektūras utt. Lai izdodas!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?