Hashz ([info]hashtreck) rakstīja,
@ 2003-11-22 19:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ekk
iesaku izlasit shite kip kas japarciesh dzivniekiem tikai tadelj lai cilvekz varetu apmierinat savas fakinaaz vajadzibas pec komforta, naudas, utt...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]fotomeiteenc
2003-11-22 19:15 (saite)
un Tu pac esi vegjetaarietis?

/me ir..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hashtreck
2003-11-22 19:26 (saite)
/me nau :| ...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]blind
2003-11-22 19:16 (saite)
go vegan!!!
:DD

(Atbildēt uz šo)


[info]arch
2003-11-23 09:10 (saite)
es pats taads tikai pa pusei vegjitaarietis, bet patiesiibaa tas arii neskaitaas.. galu galaa pienu tachu arii dzeru.. un vispaar taa tas ir lielajaas firmaas, bet teiksim es pats esmu redzeejis kaa taisa "Tukuma" pienu.. nu un tur itkaa tieshaam nekaa taada nav.. eniivei cilveeki as always slimi un sevi apmierinoshi mulkji.. kaa vienmeer..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hashtreck
2003-11-23 14:00 (saite)
mans ar bez piena nevar...
galja un olas ta vel varetu piekast, bet ta butu jadzivo patstavigi... kip atseviski no family...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]another
2003-11-25 01:36 (saite)
vegjetaarisms ir galvenokaart galjas neeshana, bet piena un to produktu kaa arii olu un to produktu lietoshana uzturaa...savukaart neviena no piemineetajiem produktiem nelietoshana jau ir vegaanisms. bet nu eniivei, ne jau tas vai tu esi vai neesi vegjetaarietis vai vegaans ir noteicoshais, jo kaada gan noziime ir no taa, ka tu need galju, bet tajaa pashaa laikaa neizjuuti nekaadu patiesu liidzjutiibu?! (piemeers - veg* kaa stila lieta). zinu cilveekus, kas patiesi juut liidzi tam visam, bet vienkaarshi moraali nejuutaas gatavi atteikties no galjas, aizbildinoties ar gribas truukumu un citaam lietaam, bet tas ka vinji pateeree mazaak ne tikai paartiku, kuraa ir izmantoti dziivnieki, bet arii paareejaas lietas ir jau pozitiivi un slaveejami.so ceru ka saprataat ko es domaaju, jo miega uzbrukuma rezultaataa, kaa arii peec dazhu stundu ciitiigas refertaatu raxtiishanas praats galiigi vairs nenesas uz domu pareizu interpreteeshanu!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?