Hashz ([info]hashtreck) rakstīja,
@ 2009-07-23 12:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
"Es nezinu ko mees dariisim! Skolas bankrotē! Naudas tām nav! Neviens neko nepirks! Lielvārds ražošanu ir apturējis, Raka ražošanu ir apturējis, Jumava visus aizlaidusi bezalgas atvaļinājumā, nesaprotu kāda velna pēc mēs te vēl kaut kādus s*dus taisam!"

Tā izsakās mūsu realizācijas daļas vadītāja, ar vārdu s*di apzīmējot mācību grāmatu komplektus dažādām klasēm matemātikā un latviešu valodā. Redaktorīte piebilst, ka vajadzēja likt akcentu uz ķīmijas rokasgrāmatām, tad viss būtu uz urā, bet tagad jau tas nokavēts, jo mācību gads klauvē tepat aiz stūra. Klausos tādas ikdienas fona sarunas, tikai nekad nezinu kam ir taisnība, jo man tas nav jāzin un es to negribu zināt.

Redaktorīte teic, ka "reliģija ir izdomāta, lai cilvēkiem būtu vieglāk nomirt - lai būtu cerība, ka pēc nāves ir vēl kaut kāda dzīve! Bet tādas nav!" Un vēl viņa teic, ka visus, kuri vadīja valsti treknajos gados, vajag ielikt cietumā! Smaidu, lai vai cik maz gaiša prieka ir mūsu kantorī.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lidot
2009-07-23 12:32 (saite)
ehh. katru dienu viens un tas pats.
klausos un domāju - kāda diez tam visam būs nozīme, teiksim, pēc gada, pieciem vai divdesmit? un brīnos, par kādiem niekiem patiesībā ņemas cilvēki. bet nu jā - katram sava silīte vissvarīgākā.

(Atbildēt uz šo)


[info]mth
2009-07-23 14:45 (saite)
tad jau labi, ka paspēju Lielvārdā kaut kad pavasarī vēl nopirkt čupu ar fizikas grāmatām. Lai arī pa pacelto PVN un bez nekādām atlaidēm, tomēr manta stāv mājās, svaiga un nelasīta :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]hashtreck
2009-07-23 14:56 (saite)
Nu pārdot jau izdevniecības joprojām pārdos savu saražoto, bet, cik saprotu, neaizraujas ar nekā jauna ražošanu/radīšanu vairs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?